O rugăciune frumoasă pentru a încheia ziua de azi

Tată ceresc, ziua mea se apropie de sfârșit și sunt gata sa merg la somn. Dar înainte de a face asta  trebuie să iti mulțumesc pentru protectia si ajutorul oferit, astazi. Chiar și atunci când lucrurile nu pot merge așa cum planuiesc, sau când lumea pare în haos, eu nu ma tem, pentru că stiu, ca tu esti cu mine.

Iartă-mă pentru orice acțiuni nechibzuite din partea mea astăzi sau lucruri pe care le-am făcut fără să-ți cer mai întâi binecuvântarea sau înțelepciunea. Sunt momente pe care aș prefera să le uit, dar sunt atât de recunoscător pentru ca m-ai ajutat sa trec peste ele. Nu vreau niciodată sa merg la somn fara sa-mi recunosc greselile. Iti multumesc pentru ca esti prietenul meu cel mai bun si pentru ca ma iubesti neconditionat asa cum sunt. Dragostea ta mă ajuta sa trec peste toate incercarile vietii.

Când îmi închid ochii în seara asta, mă rog pentru cei dragi din jurul meu, pentru prieteni și pentru cei care inca, nu te cunosc, Doamne. Mă rog ca dragostea ta, sa ii ajute să vadă cine ești cu adevărat. Mă rog pentru toti oamenii planetei, pentru nevoile lor precum si pentru ale mele.

Ajuta-ma sa am o noapte linistita, Doamne, si sa ma trezesc dimineata cu un zambet plin de bucurie, nu cu un duh rau.

Noapte buna, Doamne. Iti multumesc pentru inca o zi din viata mea, te iubesc. In numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh. Amin.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website