Oriunde te-ai gasi azi…..

Oriunde te-ai gasi azi, arunca o privire asupra convingerilor tale: ele te-au adus unde te gasesti azi. Asa cum convingerile tale te pot impinge inainte, convingerile false te pot trage inapoi.
Poate te intrebi: Ce sunt convingerile false? Sunt voci din mintea ta care iti spun:”nu poti face asta”, „nu ai valoare”, „nu vei reusi niciodata”.

Nu poti sa-ti ucizi visele, iar apoi sa asptepti sa devina realitate.
Ai curajul in acest moment sa-ti pui in aplicare dorintele, visele.
Schimba-ti gandurile, si viata ta se va schimba.

Nu-ti irosi viata incercand sa castigi acceptarea oamenilor care nu-ti apreciaza integritatea sau nu-si dau seama de valoare ta.Iubeste-i, roaga-te pentru ei si mergi mai departe. Nu vei fi inteles de toata lumea este firesc sa fie asa.

Pe de alta parte, cei care nu au ce cauta in viata ta vor incerca mereu sa te toarne in sabloanele lor pentru ca aceasta este singura cale prin care te pot controla sau masura.

Nu renunta niciodata la ceea ce esti tu pentru a castiga acceptarea celorlalti, sa sti ca pretul este prea mare, sa te pierzi pe tine. Indeparteaza-te, la urma urmei vei fi judecat in functie de cine esti tu cu adevarat si nu in functie de ce doresc ceilalti sa fii!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website