Planetele in Fecioara in opozitie cu conjunctia Lilith-Neptun in Pesti, 27 august-15 septembrie

Dragii mei, dupa cum stiti in perioada urmatoare zodia Fecioara va fi populata de planete. Se formeaza un stelium in zodia Fecioara format din: Marte, Venus, Soare, Mercur, dar care se conecteaza negativ cu conjunctia Lilith-Neptun retrograd in Pesti.
Opozitiile de pe axa Fecioara-Pesti maresc grijirile si frustrarile, si avem tendinta sa exageram tot ce este negativ. Focusandu-ne pe probleme in fata carora ne simtim neputinciosi, le dam amploare riscand sa nu gasim solutii. Aceste configuratii astrale ne sensibilizeaza perceptiile, intram mai usor in panica daca lucrurile nu decurg asa cum le-am stabilit si isi pot face loc depresiile, alergiile. De aceea este recomandabil sa ne purtam mai mult de grija, sa incercam temperarea spaimelor, sa ne focusam pe solutii (care vin de la planetele in Capricorn, Saturn si Pluton si respectiv, de la Uranus in Taur) si nu pe probleme, griji, de cele mai multe ori nejustificate.

In general problemele marcate de axa Fecioara-Pesti sunt cele generate de intoleranta, criticism, discriminare. Aceste atitudini pot conduce la teama, panica nejustificata, boli infectioase, alergii, sau acele tipuri de afectiuni care sunt greu de diagnosticat. Corpul devine gazda pentru microorganisme asa cum noi simtim ca suntem gazde involuntare pentru tot felul de persoane inoportune, fara sa avem totusi puterea sa le refuzam (mai curand le criticam si ne plangem de ele). Frica, spaima, nehotararile, critica excesiva, indica o slaba protectie la nivel psihic si emotional.Sunt doua lucruri pe care trebuie sa le facem acum: sa ne intarim imunitatea si sa nu ne temem. Imunitatea nu se intareste eliminand pericolele din exterior ci marind puterea interioara.

Pentru a ne mentine sanatatea este important sa avem o dieta usoara, sa recurgem acum la metode de eliminare a toxinelor, sa practicam metode de purificare energetica, sa mentinem curat spatiul in care traim fara a deveni maniaci ai curateniei, sa eliminam spaima de imbolnavire.
Ce trebuie sa invatam acum? Ca modul in care gandim, ne hranim, compozitia sentimentelor noastre, modul in care traim si relationam cu oamenii ne pot imbolnavi sau ne pot mentine sanatosi.

Aceste opozitii pe axa karmica Pesti-Fecioara ne provoaca sa ne privim cu curaj nefericirile, frustrarile, grijile, temerile, neputintele, care pot iesi acum la iveala intr-un mod mult mai accentuat , sa intelegem ca aceste griji si temeri se datoreaza faptului ca nu avem suficienta putere interioara, pentru a le depasi. Aceasta putere interioara o putem castiga prin rugaciune, meditatie, ganduri bune, creativitate, renuntarea la obiceiul de a-i judeca si critica pe ceilalti.

Nu puteti critica la infinit un partener de viata cu o moralitate indoielnica, nu puteti face permanent observatii unui coleg de munca la care sesizati neglijenta profesionala, incompetenta si lipsa de interes. Aceste observatii critice la adresa altora, nemultumiri si griji permanente va pot aduce probleme de sanatate. Acceptarea nu inseamna sa va umiliti, sa-i lasati pe altii sa-si etaleze defectele in dauna propriei voastre persoane, sa fiti de acord cu defectele altora ci sa fiti mai smeriti, mai permisivi la imprejurarile vietii care nu depind de liberul vostru arbitru.
Acceptarea cu demnitate a situatiei in care va aflati va poate ajuta sa luati decizii clare pentru binele ambelor parti, va elibereaza din aceste relatii care va predispun la nefericire si depresii si in felul acesta puteti arde o karma cu persoanele respective si puteti ajunge sa aveti un control mai mare asupra vietii.

Nu puteti vindeca o boala, daca va faceti foarte multe griji si traiti intr-o stare de depresie care va paralizeaza creativitatea, daca nu renuntati la un anumit tip de alimentatie sau la anumite vicii de caracter si de atitudine.
Este momentul sa renuntati la intoleranta, criticism, discriminare, sa iesiti din starea de victimizare, sa deveniti mai smeriti si nu mai vulnerabili in fata vietii, trebuie sa duceti o lupta spirituala impotriva ignorantei, a viciilor de orice fel, numai credinta in Dumnezeu va poate ajuta sa depasiti orice suferinta, orice spaima, teama, iluzie si poate aduce lumina, pace, armonie, in viata voastra.

De asemenea, este un moment bun in care ar trebui sa va ganditi ce puteti schimba in relatiile cu ceilalti pentru a avea parte de mai multa bucurie si satisfactie, o ocazie favorabila de constientizarea greselilor si corectarea lor, dar deciziile cu adevarat importante este bine sa le luati incepand din 30 august cand se formeaza Luna Noua in Fecioara.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website