Planetele in Fecioara-mari succese in munca si afaceri!!!

Dragii mei, dupa cum stiti in urmatoarele 2 saptamani sunt foarte multe planete in zodia Fecioara.
Planetele in Fecioara vorbesc pentru acceptarea mai elastica a conditiilor de trai prin gasirea solutiilor rapide si eficiente. Ne invata lectia modestiei, si ne avertizeaza ca succesele noastre din aceasta perioada vor fi conditionate de modul in care vom sti sa ne punem in serviciul celor de langa noi.Ne avertizeaza sa fim mai atenti la detaliile nesemnificative ale vietii, sa dam atentie minusculelor intamplari ale vietii.Mai trebuie sa retinem ca in aceste zile precizia, exigenta, constiinciozitatea sunt foarte importante, neasumarea lor riscand sa ne aduca neplaceri la locul de munca, ratarea unor proiecte. Sarcinile se pot aglomera in aceasta perioada si aceasta ne obliga sa intelegem ca trebuie sa tratam fiecare problema la timp, fara s-o mai amanam dar si fara sa ne grabim.

Putem face mai mult pentru sanatatea noastra, putem afla acum ce tratament ni se potriveste , ce dieta, care sunt alimentele care au rol de medicament si care sunt cele cu grad de toxicitate. Recomandarea este sa cresteti proportia legumelor si fructelor, Fecioara fiind un semn vegetal.
Planetele in Fecioara ne aduc beneficii daca suntetm mai practici, eficienti, calculati, daca vedem mai clar ce este important si util pentru noi si incercam sa aducem imbunatatiri in mediul de lucru si in mediul in care traim.

Suntem capabili sa privim activitatea profesionala dintr-o perspectiva pozitiva, noua, punand accentul pe ceea ce trebuie corectat, imbunatatit, sporit. Sunt posibile in aceste zile mari realizari de ordin material, sau surprize fericite legate de munca si afaceri.Perioada este una dintre cele mai importante pentru schimbarea locului de munca sau chiar a profesiei ori pentru o reasezare a statutului profesional.Poate fi favorabila unei avansari sau deciziei de a lucra pe cont propriu.Unii dintre noi pot avea surpriza de a gasi un job foarte bine platit, in valuta, o sansa neasteptata in munca si afaceri, o surpriza de proportii legata de obtinerea unor fonduri externe, sau o bursa de studiu in strainatate.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website