Pluton retrograd in Capricorn, 25 aprilie 2019-2 octombrie 2019

Dragii mei, in perioada, 25 aprilie 2019-2 octombrie 2019 , Pluton, planeta transformarii radicale, a puterii, a mortii si renasterii intr-o forma noua, devine retrograd in Capricorn.
Lectia lui Pluton in Capricorn este de a va constientiza modul in care va folositi puterea. Uneori tindeti sa-i controlati, sa-i manipulati pe ceilalti pentru a obtine ceea ce doriti.

Pluton retrograd in Capricorn va pune fata in fata cu propriile dorinte, aviditati, lacomii, vicii, care va controleaza viata, si care pot suferi remodelari in aceasta perioada.

Pe de alta parte este o ocazie sa va castigati puterea pe care ati pierdut-o prin faptul ca v-ati lasat manipulati si controlati de ceilalti sau de imprejurari, sa renasteti intr-o forma noua in urma unei boli sau suferinte.

Este o perioada favorabila sa invatati sa renuntati la ce nu mai puteti pastra sau devine toxic pentru voi. Aveti sansa de a realiza ca ce este placut nu aduce intotdeauna bucurie si nu este neaparat benefic.

Este o ocazie favorabila sa va ganditi la modul in care alegeti sa faceti schimbarea si transformarea. Este un moment de reflectie despre putere si control in viata voastra. Daca oamenii v-au manipulat si controlat acum este momentul sa-i lasati sa plece. Daca voi i-ati controlat si manipulat pe ceilalti, atunci este timpul sa renuntati sau poate veti fi obligati sa o faceti in urma unor evenimente asupra carora nu mai aveti nici un control.

Este o ocazie favorabila sa va cercetati sufletele pentru a determina exact ce va da si ce va ia din putere.
Este un moment de revelatie in care puteti simti o descumpanire, nesiguranta si veniti in contact cu cele mai profunde straturi ale fiintei voastre, acolo unde ati sedimentat nereusitele, fricile, emotiile negative, lacomiile, aviditatile, unde ati ingropat trecutul si ati ignorat cine sunteti si cum puteti sa va afirmati cu adevarat pe voi insiva. Este ca atunci cand va priviti in oglinda nevoiti sa recunoasteti cine sunteti de fapt. Si daca nu va place ce vedeti sa treceti fara ezitare la transformarea voastra. In aceasta transformare sta de fapt puterea de a prelua controlul propriului destin.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website