Poruncile ,,Sa nu furi”; ,,Sa nu ucizi” explicate in sens metafizic

 

 

 

Dragii mei, cum intelegeti voi porunca ,,Sa nu furi”?
Majoritatea dintre voi , intelegeti prin aceasta porunca sa nu furati bani, bunuri, dar furtul dragii mei, are intelesuri mult mai complexe, in sens metafizic aceasta porunca se refera la furtul energetic, care poate fi intalnit destul de des in ziua de azi: puteti fura energie foarte usor de la altcineva atunci cand va plangeti foarte mult pentru problemele pe care le aveti, cand  mintiti,  cand inselati asteptarile cuiva, voi furati energie, cand chinuiti pe cineva prin comportamentul vostru, furati energie, cand barfiti pe cineva, voi furati energie.
Pentru a restabili ordinea in Univers ar trebui sa va revizuiti comportamentul fata de ceilalti, sa incercati sa va mariti puterea interioara, sa va incarcati energetic de la Divinitate, prin rugaciuni, meditatii, marind puterea interioara, nu va mai puneti in pozitia de victime, va disparea teama, frica, panica in fata vietii , in felul acesta eliminati pericolele din exterior.
Ce intelegeti voi prin porunca,, Sa nu ucizi”?
Majoritatea dintre voi intelegeti sa nu ucideti corpul fizic, dar aceasta porunca se refera la moartea sufleteasca,  atat a voastra cat si a semenilor vostri
Furia este o agresiune indreptata catre altii, teama si dizarmoniile interioare sunt agresiuni indreptate catre propria voastra persoana.
Daca pastrati in interiorul vostru sentimente de ura, teama, panica, tristete, furie, voi sunteti morti din punct de vedere spiritual si incalcati aceasta porunca ,,sa nu ucizi”, aceste sentimente negative va aduc o moarte spirituala, sufleteasca.
Daca transmiteti catre altii ura, resentimente, ganduri negative, voi ii ucideti la nivel mental si sufletesc, ii blocati energetic pe acesti oameni si incalcati aceasta porunca.
Iubirea, iertarea si credinta va pot ajuta sa scapati de aceste sentimente negative care va ucid atat pe voi cat si pe semenii vostri si sa restabiliti ordinea in Univers

Facebook Comments

Distribuie Articolul

2 thoughts on “Poruncile ,,Sa nu furi”; ,,Sa nu ucizi” explicate in sens metafizic

  1. radu octavian 22 noiembrie 2016 at 3:43

    Pare ok

  2. Dobos rada 23 noiembrie 2017 at 19:12

    Vreau sa iau legatura cu dvs!radadobos @ gmail com

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website