Previziuni astrologice pentru anul 2019

Dragi prieteni, viata inseamna schimbare. Imbratisati acest concept si anul 2019 va va aduce multe aventuri entuziaste si noi posibilitati de dezvoltare personala si profesionala. Modul de a privi lumea va ilustra credintele si felul in care ganditi. Previziunea astrologica, daca este corecta, corespunde persoanei ei din prezent. Dar daca ea isi schimba modul de a gandi, credintele, comportamentul, modul de a trai, convingerile, relatiile, practic devine o alta persoana.Care va genera o alta previziune.
Anul 2019 aduce protectie si inspiratie pentru cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire. Sugereaza curajul si entuziasmul de a urma o noua viziune de viata, vazuta ca innoitoare, incitanta si ofertanta.

Reactivarea divinului din voi şi credinţa într-un Dumnezeu nedogmatic vă poate ajuta să treceţi cu bine peste obstacolele şi dificultăţile care pot apărea în anul 2019, vedeţi, tripla conjuncţie in Capricorn formată din , Saturn-NS-Pluton primeşte un sextil de la Neptun din Peşti, planeta iubirii divine.

Universul, dragii mei, a fost creat într-o ordine perfectă, dar omul, prin greşelile lui, a schimbat ordinea divină, atrăgând suferinţa asupra lui. Ne aflăm într-un moment în care această dezordine a ajuns la apogeu, se termină un ciclu de viaţă în istoria omenirii şi se opresc nişte programe distructive.

Un nou ciclu de viaţă începe în 12 ianuarie 2020, la ora 17: 33, când Saturn şi Pluton formează o conjuncţie perfectă în Capricorn. Schimbările radicale care se produc acum, vor avea efect pe termen lung, vor dura 33 de ani.

Dragii mei, nu mai puteţi înainta pe vechile structuri, care sunt învechite, perimate, contrare evoluţiei spirituale, nu vi se mai permite acest lucru, acum, atât la nivel personal, cât mai ales la nivel social şi mondial, trebuie făcute schimbări radicale.
Este foarte important acum, să depuneţi eforturi pentru dezvoltarea unei spiritualitati autentice, a unei viziuni holistice, pentru căutarea unei noi căi prin inspitaţie şi înţelepciune, să vă lăsaţi ghidaţi de spiritele superioare, să-l puneţi pe Dumnezeu în tot ceea ce faceţi şi cu siguranţă îl veţi găsi în tot ceea ce există. Doar acţionând în acest mod, puteţi să restabiliţi ordinea în Univers şi vă puteţi bucura de pace, bunăstare şi armonie în viitor.

Anul 2019, este anul calatoriilor atat mentale cat si geografice. Este anul asimilarii unor noi cunostinte.
Poate v-ati inscris deja la un curs pentru a va imbogati cunoasterea, dar daca nu ati facut-o inca luati in considerare aceasta varianta. De asemenea, va puteti descoperi si redescoperi latura spirituala, mai ales cand Jupiter in Sagetator se conecteaza cu Neptun in Pesti.Din pacate aceste planete formeaza un careu, aspect tensionat. Ambele planete au legatura puternica cu divinitatea, dar poate exista un fel de dogma pe care ati imbatisat-o de-a lungul timpului, care a facut de fapt mai mult rau decat bine.Sau poate va simtiti deziluzionati de o cale spirituala gresita si cautati un alt drum.
E mai important sa gasesti ceva bun in invataturile unei religii decat sa ramai agatat si ancorat intr-o formalitate poate in neconcordanta cu realitatea in care traiesti.Religia este o eticheta pe care oamenii au dat-o altor oameni, credinta este cu totul altceva, este ceva personal, ceva ce tine de fiecare in parte. In anul 2019, este important sa va gasiti credinta care va ajuta sa traiti, sa fiti vii, sa pretuiti viata si sa va bucurati de ea.

Jupiter in Sagetator se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti. Acest tranzit astral va juca un rol important in lunile ianuarie, iunie si septembrie . In zilele de 13 ianuarie, 16 iunie si 21 septembrie, Jupiter in Sagetator formeaza un careu perfect cu Neptun in Pesti.La nivel colectiv acest duet planetar poate servi la punerea în scenă a iluziilor, la fanatizarea credintelor.
În acest an, pot să existe foarte multe confuzii în luarea unor decizii, se pot face promisiuni false, scandaluri de natură religioasă, financiară şi juridica.
Careul Jupiter in Sagetator – Neptun in Pesti poate semnala insa si fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri exagerate . Se recomanda sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore, inainte de a trece la treaba.

În 6 martie, Uranus va părăsi definitiv zodia Berbec şi intră în zodia Taur pentru mult timp de acum încolo, până în 2026.
Oriunde v-ati afla si orice faceti, indiferent de zodia in care va aflati, Uranus in Taur va invita sa fiti originali, sa faceti niste schimbari in munca voastra, privind felul in care va organizati munca, activitatea sau planurile. Este benefic sa fiti un pic mai deschisi la nou sa implementati metode sau tehnologii noi, sa acordati mai multa atentie inzestrarilor native, talentelor, acelor calitati care valorificate in munca va ajuta sa obtineti performante fara efort.

Va puteti impacheta vechile abilitati intr-un ambalaj nou.De fapt este necesar, ca din cand in cand, sa faceti ceva pentru a mentine prospetimea vietii si pentru a o ajuta sa avanseze.Daca parcurgeti un moment de reorientare profesionala, scoateti la iveala toate asteptarile neimplinite pe care le aveti apoi descoperiti-va pasiunea. Daca procedati astfel puteti incepe sa va alimentati activitatea cu ceea ce constituie esenta fiintei voastre si puteti gasi un loc in care aveti ocazia sa va exersati talentul. Slujba sau cariera voastra indiferent cum ar fi ea va fi una absolut satisfacatoare. Orice ati face, faceti-o cu bucurie si vizand un scop anume, dar mai ales cu pasiune.

Prezenta Destinului in Rac, va orienteaza atentia catre camin cu scopul de a da cu adevarat valoare vietii voastre personale. El repune in discutie raporturile cu parintii, trecutul, familia.

Anul 2019 este favorabil pentru orice inceput. Este un moment bun pentru orice eveniment major de destin, pentru casatorie, schimbare de sens de viata, pentru mutare in plan geografic, pentru extinderea orizonturilor, pentru calatorii majore sau emigrare, pentru prietenii din alta tara, pentru extinderea preocuparilor, pentru schimbari majore de mentalitate, pentru studii in tari straine, pentru studiul unei noi stiinte: legislatie, medicina, filosofie, spiritualitate, astrologie, pentru inceputul unei noi vieti, pentru inceperea unei afaceri ,pentru cultivarea unui talent.

Va iubesc, va doresc un an nou, constient!!!!!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website