Previziuni astrologice pentru anul 2020

Anul 2020 debutează sub auspiciile conjuncţiei Saturn-Pluton în Capricorn.

Un nou ciclu de viaţă  începe în 12 ianuarie 2020, la ora 17: 33, când Saturn şi Pluton formează o conjuncţie perfectă în Capricorn. Schimbările radicale care se produc acum, vor avea efect pe termen lung, vor dura 33 de ani.

Dragii mei, nu mai puteţi înainta pe vechile structuri, care sunt învechite, perimate, contrare evoluţiei spirituale, nu vi se mai permite acest lucru, acum, atât la nivel personal, cât mai ales la nivel economic,  social şi mondial, trebuie făcute schimbări radicale.

Este foarte important acum, să depuneţi eforturi pentru dezvoltarea unei spiritualitati autentice, a unei viziuni holistice, pentru căutarea unei noi căi prin inspitaţie şi înţelepciune, să vă lăsaţi ghidaţi de spiritele superioare, să-l puneţi pe Dumnezeu în tot ceea ce faceţi şi cu siguranţă îl veţi găsi în tot ceea ce există, doar acţionând în acest mod, puteţi să restabiliţi ordinea în Univers şi vă puteţi bucura de pace, bunăstare şi armonie în viitor.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va fi extrem de importantă în viaţa fiecăruia dintre noi, dar mai ales la nivel social, economic, mondial. Va avea efecte atât dificle, poate declanşa evenimente brutale, tensiuni şi neînţelegeri, probleme economice, politice, accidente, cataclisme naturale, dar şi pozitive, prin faptul, că va aduce reorganizarea vieţii pe noi structuri.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn este momentul  in care fiecare in parte, in functie de vibratia sufletului, alege daca isi schimba modul de a percepe si intelege viata sau ramane prins in vechile tipare.

Este mai degrabă despre decizia noastră de a ne schimba, de a trece peste tiparele şi schemele în care am stat până acum, de a renunţa la obiceiurile pe care le-am avut ani la rând, de a ieşi în afara ţarcului nostru zilnic, cel căruia îi învăţasem fiecare colţ şi eram fericiţi că ne aşa de familiar, dar care nu mai duce nimic nou şi, mai rău, nu ne ajută să evoluăm, pentru că nu ne mai provoacă.

Primim sansa de a regasi parti pierdute din sufletul nostru, de a ne reintregi pe dinauntru, de a intelege ca suferintele ne-au facut de fapt puternici si ca puterea sta in acceptarea si constientizarea lor. Doar atunci cand vom gasi curajul de a fi sinceri,  si de a ne imbratisa durerea, vom putea sa ne depasim limitele si sa redevenim noi insine.

Saturn si Pluton in Capricorn  indica un alt mod de a ne raporta la realitatea inconjuratoare. Acest nou mod ne schimba destinul sau ne da puterea de a ni-l schimba daca vrem. In tot cazul, vom putea face modelari consistente pozitive in traseul vietii noastre, in urmatoarele luni. Cu o conditie. Sa stim sa folosim energia conjunctiei Pluton-Saturn in Capricorn in sextil cu Neptun in Pesti. Forta spirituala are puterea de a declansa aceste transformari. Daca ne conectam la o realitate mai inalta decat cea in care s-a manifestat suferinta, (la credinta, iubire, iertare, impacare, acceptare)  putem experimenta transformari pozitive in urmatoarele luni si putem trece cu bine peste orice fel de obstacole sau dificultati care pot aparea acum.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn in sextil cu Neptun in Pesti  are forţa de a genera schimbări pozitive în sufletul oamenilor,  ne aduce un îndemn colectiv de spiritualitate  de a căuta ceva mai ceresc, de a transcende realitățile pământești prin apelul la puterile ceresti.

Conjuncţia Saturn-Pluton in Capricorn  în sextil cu Neptun din Peşti ne poate ajuta, să depasim cu ajutorul credinţei în Dumnezeu, orice pericol, care poate apărea în această perioadă, suferinţa din această perioadă, ne obligă să ne spiritualizam, să ne maturizam, să ducem o luptă spirituală împotriva tendinţelor materialiste. Acest aspect astral  ne reaminteşte, că suntem aici, pentru evoluţia sufletului şi că orice tendinţă materialistă care ne îndepărtează de acest scop, va fi înlăturată, distrusă, în această perioadă.

La nivel personal, fiecare dintre noi, vom suporta efectele acestei conjuncţii în domeniul de viaţă în care se poziţionează în astrograma natală. Probele din această perioadă ne pot ajuta să ne găsim adevărata identitate.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn  influenteaza in special nativii din zodiile: Capricorn, Rac, Balanţă, Berbec, cei care aveţi, Luna, Ascendentul şi o aglomerare de planete în aceste zodii.

Pentru nativii din zodiile: Taur, Scorpion, Fecioară, Peşti, cei care aveţi Luna, Ascendentul şi o aglomerare de planete în aceste zodii, schimbările care vor veni, vor fi mai uşor de intuit şi mai bine acceptate.Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn  vă poate aduce foarte mult stres şi consum de energie, dar în final, puteţi avea parte de rezolvări fericite.

Putem întâmpina dificultăţi, atunci când ţinem cu forţa la ceva, ce nu mai serveşte unui scop constructiv.

Conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn ne aduce schimbări lente dar profunde. Ne  provoacă să înţelegem, că nu tot ceea ce ne dorim este cu adevărat folositor pentru noi şi ar trebui acum, să ne reevaluam priorităţile în viaţă sau poate vom fi nevoiti sa o facem.

Domeniul de viaţă în care se poziţionează această conjuncţie , este locul în care putem simţi teamă, nesiguranţă, vor exista mai multe responsabilităţi şi probleme care nu se vor rezolva foarte uşor, ci necesită mai multe eforturi, seriozitate şi răbdare, din partea noastră, dar de cele mai multe ori, evenimentele aduse de această conjuncţie, nu depind,  de voinţa voastră. Dar, tocmai aceste probleme, ne provoacă să ne maturizam să ne reconstruim viaţa pe noi structuri. Acest proces de reorganizare a vieţii, este dificil, dacă dam dovadă de laşitate, frică, teamă de eşec, ignoranţă, iresponsabilitate. Dacă vă loviţi de obstacole şi blocaje, trebuie să înţelegeţi, că s-a terminat o etapă din viaţa voastră şi nu mai are rost să vă folosiţi energia, pentru a schimba ceva, care este peste puterile voastre.

Dacă nu opuneţi rezistenţă la schimbare, puteţi descoperi că sunteţi mult mai puternici şi puteţi câştiga o mare putere interioară şi veţi putea reconstrui, aceste domenii afectate, de această conjuncţie, pe o fundaţie mult mai fermă.

Dacă înţelegeţi de bună voie, cauzele, pentru care vă aflaţi, într-o anumită situaţie de viaţă şi încercaţi să le corectaţi, nu mai aveţi nevoie să atrageţi experienţe dureroase şi chiar dacă veţi atrage, le puteţi depăşi mai uşor .

În această perioadă, este foarte important să gândiţi pozitiv şi să încercaţi să priviţi eşecul şi pierderea, nu, ca pe ceva dezastruos, ci ca o posibilitate de a conştientiza existenţa vieţii pe pământ, menirea, pentru care sunteţi aici. Este posibil, ca pierderile suferite, să vă reamintească, că v-aţi îndepărtat de scopul spiritual, pentru care aţi venit aici.

Este posibil, ca dificultăţile apărute, in urmatoarea perioada să vă aducă blocaje şi limitări în obiectivele pe care vi le propuneţi, de aceea, trebuie să vă înarmaţi cu răbdare, calm, înţelepciune şi perseverenţă. Roadele muncii voastre pot apărea în urma unor eforturi îndelungate. Succesul vostru în acest an va depinde de modul în care ştiţi sa vă organizaţi, de înţelepciunea, responsabilitatea, perseverenţa, de care daţi dovadă.

Un alt  eveniment foarte important al anului 2020, este retrogradarea planetei Marte în zodia Berbec.

Marte, planeta energiei, a curajului, a deciziilor,  traversează o mare perioadă din anul 2020 zodia Berbec, 28 iunie-31 decembrie. La un moment dat, Marte  retrogradează în această zodie, în perioada , 10 septembrie-14 noiembrie.

Din păcate, acest aspect astral poate aduce nemulţumiri foarte mari, neînţelegeri, care pot conduce la revolte, revoluţii, accidente, totul poate izbucni într-un mod foarte rapid şi se poate termina într-un mare haos, vedeţi, Marte retrograd în Berbec formează o cuadratură cu conjuncţia Saturn-Pluton din Capricorn, dar primeşte o conjuncţie şi de la Luna neagră din Berbec, care poate amplifica pericolele, deja existente.

Ar trebui, ca în această perioadă, să vă înarmaţi cu foarte mult calm şi răbdare, cu toleranţă, există un potenţial mare pentru declanşarea unor acţiuni cu potenţial distructiv, nu răspundeţi la provocări, impulsivitatea, nervozitatea, teribilismul, riscul, vă pot costa, foarte mult, acum.

Un alt eveniment foarte important al anului 2020 este retrogradarea planetei Venus in Gemeni in perioada 13 mai-25 iunie, care testeaza relatiile de orice fel, mai ales pe  cei care va aflati intr-o situatie duala.Pot iesi la iveala foarte multe confuzii si infidelitati care trebuie clarificate.

În 2 decembrie 2019,  Jupiter a intrat în Capricorn şi rămâne în această zodie până în 19 decembrie 2020,  când intră în Vărsător.

Jupiter în Capricorn vă ajută să obţineţi beneficii materiale, financiare, recunoaştere socială, dacă daţi dovadă de seriozitate, dacă sunteţi capabili de o muncă susţinută şi vă stabiliţi obiective clare.

Jupiter în  Capricorn   formează  un  sextil  cu   Neptun  în  Peşti  în  perioadele  18 ianuarie-11 aprilie, 31 mai-19 noiembrie. Aceste planete se află  foarte aproape una de alta în lunile  februarie şi iulie. Acest aspect poate aduce armonie şi regenerare în urma unor conflicte şi tensiuni. Se poate restabili liniştea şi ordinea, după o perioadă de haos. De asemenea, acest aspect aduce protecţie împotriva pericolelor dar şi beneficii materiale şi financiare în urma eforturilor şi  sacrificiilor făcute în trecut.De asemenea acest aspect poate aduce vindecari miraculoase.

Jupiter in Capricorn formeaza o conjunctie cu Pluton in Capricorn in perioada 16 februarie-19 decembrie.  Această conjuncţie se află în orb perfect în 5 aprilie, 30 iunie şi 30 noiembrie.

Acest aspect astral poate aduce ameliorări în domeniul financiar, economic, politic, se pot găsi soluţii eficiente la problemele din trecut, care vor avea consecinţe pe termen lung,  puteţi reface, o situaţie pierdută sau compromisă pe fundaţii mult mai solide, se pot găsi soluţii pentru îmbunătăţirea nivelului de trai.

Se pot produce acum, renovări majore în viaţa voastră în domeniul de viaţă în care se poziţionează această conjuncţie. Ar trebui să aveţi puterea, să adoptaţi măsuri mai ferme, pentru ceea ce vă doriţi să realizaţi în viitor sau unii dintre voi, puteţi avea parte de beneficii ca urmare a unor investiţii făcute în trecut.

În 19 decembrie, Jupiter intră în Vărsător.

Jupiter în Vărsător vă poate aduce abundenţă financiară şi noroc dacă vă cultivaţi imaginaţia, intuiţia. Puteţi avea  sclipiri de geniu, idei inovatoare, care ar trebui să le puneţi în aplicare rapid, pentru a avea succes, pentru că ideile pot apărea rapid, dar pot dispărea, la fel cum au venit.

În perioada 19 decembrie-31 decembrie, Jupiter formează o conjuncţie cu Saturn în Vărsător. Aceste planete se află în orb perfect în 21 decembrie.

Conjuncţia Saturn-Jupiter în Vărsător, deschide o nouă etapă în istoria omenirii, va aduce schimbări lente, dar semnificative, cu consecinţe pe termen lung. Militează pentru reconstruirea vieţii  pe valorile egalităţii, dreptăţii şi fraternităţii, vrea să construiască o societate în care oamenii să fie liberi şi să trăiască mai bine, se pune mai mult accent pe interesele omului simplu, pe dorinţele lui şi se vor adopta măsuri favorabile în acest sens.

Jupiter în Vărsător formează o cuadratură cu Uranus retrograd în Taur, în perioada 20 decembrie-31 decembrie.

Acest aspect astral poate aduce revolta mulţimii, a oamenilor simpli, datorită condiţiilor precare de viaţă, pot exista evenimente neaşteptate care se produc sub presiunea maselor, de exemplu, pot exista căderi de guverne, demisii politice, în urma unor revolte, greve, manifestaţii.

Saturn a intrat în Capricorn, în 20 decembrie 2017 şi rămâne în această zodie  în perioadele 1 ianuarie- 22 martie,  2 iulie- 17 decembrie.

Lecţia pe care o aduce Saturn în Capricorn este, testul puterii, al smereniei, al înţelepciunii.

Dorinţele de putere, recunoaştere şi bani, trebuie percepute ca mijloace de a evolua şi nu ca instrumente de a-i domina şi exploata pe ceilalţi.

Este foarte posibil, să aveţi parte de pierderi, în situaţii la care tineţi cu disperare, din dorinţa de a vă asigura stabilitatea şi siguranţa.

În perioadele 2 iulie-17 iulie,  8 octombrie-16 decembrie, Saturn formează o conjuncţie cu Jupiter în Capricorn.

Conjuncţia Saturn-Jupiter în Capricorn poate aduce recompense în domeniul financiar, material, profesional, în urma unor obiective clare stabilite în trecut. De asemenea, măsurile adoptate în prezent vor duce la reconstruirea vieţii pe fundaţii mult mai solide. Deciziile care se iau acum, pot avea consecinţe pe 20 de ani.

Saturn intră în Vărsător în 22 martie, dar revine în Capricorn în 2 iulie. Intră definitiv în Vărsător în 17 decembrie.

Saturn   traversează  zodia Vărsător  în  perioadele  22 martie-2 iulie, 17 decembrie-31 decembrie.

Saturn în Vărsător este preocupat de a construi structuri stabile, organizaţii, legi, care să-i ajute pe oameni să trăiască mai bine, care să le apere drepturile şi interesele.

Saturn în Vărsător militează pentru dreptul la viaţă şi libertate al tuturor oamenilor, este preocupat de modul în care trăiesc oamenii simpli de pretutindeni, el poate lupta chiar împotriva unui sistem antinaţional, militează pentru democraţie şi egalitate între oameni. Vrea să servească umanitatea, prin faptul, că luptă împotriva unor regimuri antisociale, în care oamenii se simt exploataţi şi reduşi la tăcere.

Saturn în Vărsător vrea să construiască sau să reconstruiască o societate pe alte valori de egalitate între oameni, în care oamenii să fie fericiţi, drepturile lor să le fie respectate, să se afle în deplină siguranţă.

În perioada 19 decembrie-31 decembrie, Jupiter formează o conjuncţie cu Saturn în Vărsător. Aceste planete se află în orb perfect în 21 decembrie.

Conjuncţia Saturn-Jupiter în Vărsător militează pentru reconstruirea societăţii pe alte principii şi valori care vin în sprijinul oamenilor simpli. Această conjuncţie, anunţă schimbări, care vor avea consecinţe pe o perioadă de 20 de ani.

Saturn  în  Vărsător  formează  o cuadratură  cu  Uranus în  Taur în  perioadele,  22 martie-30 mai;  17 decembrie-30 decembrie.

Acest aspect, avertizează omenirea, că schimbările nu se vor produce foarte uşor, pot exista probleme, restricţii, amânări, în dorinţa nevoii de libertate. Aceste probleme şi necazuri pot apărea atunci când vă aşteptaţi cel mai puţin. De asemenea, este posibil, să trebuiască, să vă adaptaţi la contexte de viaţă care nu vă convin.

 Uranus,  planeta  schimbărilor  imprevizibile  a  intrat  definitiv  în  zodia Taur în 6 martie 2019 şi stă aici până în 2026.

Intrarea lui Uranus în Taur aduce schimbări radicale în domeniul economic, politic, financiar, monetar, bancar, dar şi mari schimbări în starea geofizică a planetei noastre.

În acest an, schimbările nu se produc foarte uşor, ci sunt influenţate de evenimente care pot apărea în mod neaşteptat, vedeţi, Uranus în Taur formează o cuadratură cu Saturn în perioadele, 22 martie-30 mai,  17 decembrie-30 decembrie  şi respectiv, o cuadratură cu Jupiter în Vărsător în perioada 20 decembrie-31 decembrie.

Este posibil să apară dezacorduri majore, între masele de oameni şi cei aflaţi la conducere, pot exista nemulţumiri, revolte, datorită condiţiilor precare de viaţă sau de muncă.

Aceste tensiuni şi nemulţumiri provoacă distrugerea vechilor structuri şi puteţi asista la schimbări în ierarhia economică, politică. Se pot destrăma multe alianţe politice, dar şi formarea altor alianţe , dar din păcate, lupta pentru o viaţă mai bună poate fi sortită eşecului, se pot lua decizii pripite sau puteţi asista la blocaje , restricţii, în dorinţa nevoii de schimbare. Există o puternică tendinţă de haos, instabilitate, care atrage după sine probleme economice, politice, în domeniul bancar.

Sunt posibile reforme în domeniul economic, bancar, monetar, vedeţi, Saturn şi Jupiter formează o conjuncţie perfectă în Vărsător în 21 decembrie 2020, dar aceste reforme, nu se realizează foarte uşor, sunt necesare multe eforturi pentru a restabili pacea şi ordinea şi pentru a aduce schimbări pozitive în viaţa oamenilor simpli.

În plan personal, Uranus în Taur aduce schimbări mari în averea personală, în modul în care vă hrăniţi şi vă îmbrăcaţi. Este posibil, să producă schimbări neaşteptate şi imprevizibile, în munca obligatorie şi în veniturile voastre permanente. Aceste schimbări sunt indicatoare clare, că trebuie să aveţi o altă viziune a modului în care câştigaţi banii şi cum vă raportaţi la averea voastră.

Oricât de stabil ar fi planul financiar şi domeniul muncii obgatorii, va cunoaşte, în acest an, înnoiri, reînnoiri şi schimbări neaşteptate, uneori bulversante.

Luna neagră (lilithul)

 Până în 27 ianuarie, Luna neagră rămâne în Peşti, când va trece în Berbec.

Luna neagră traversează zodia Berbec, până în 21 octombrie, când intră în Taur.

Luna neagră în Berbec poate scoate la iveală agresivitatea, violenţa, pasiunile sălbatice, tocmai pentru a fi vindecate cu iubire, toleranţă, răbdare şi echilibru.

Mesajul pe care îl aduce Luna neagră în Berbec este să încercaţi, să renunţaţi la instictele primitive, la acţiunile precipitate.

Trebuie să vă înarmaţi cu toleranţă, echilibru, să gândiţi de două ori înainte de a acţiona, pentru că gesturile necugetate din această perioadă, pot declanşa acţiuni distructive, pe care le puteţi regreta mai târziu, vedeţi, Luna neagră formează o conjuncţie cu Marte în Berbec, în perioada 21 iulie-11 octombrie, dar conflictele, pericolul, se pot accentua, atunci când Marte devine retrograd în Berbec în perioada 10 septembrie-14 noiembrie. Ar trebui să nu vă lăsăţi conduşi de instincte, să nu acţionaţi după primul impuls, să daţi dovadă de mai multă toleranţă, vedeţi, această conjuncţie Marte-Lună neagră în Berbec formează o cuadratură cu conjuncţia Saturn-Pluton din Capricorn.

Luna neagră intră în Taur în 21 octombrie şi la un moment dat, formează o conjuncţie cu Uranus aflat în Taur. Această conjuncţie, accentuează dorinţele de câştiguri pe căi cât mai rapide indiferent de mijloacele folosite. Tentaţia câştigurilor pe căi ilegale este foarte mare în această perioadă, iar ispita banilor vă poate băga în bucluc în special pe nativii născuţi în zodiile, Taur, Scorpion, Vărsător, Leu.

 Către sfârşitul anului 2020, Saturn şi Jupiter, schimbă zodia din Capricorn în Vărsător şi formează o conjuncţie perfectă în 21 decembrie, conjuncţie, care va aduce o eliberare din tipare şi principii învechite, va deschide o nouă etapă în istoria omenirii în care se promovează noul, libertatea cuvântului şi drepturile omului. Abia începând de acum, ar putea ajunge la conducerea naţiunilor persoane care să promoveze binele celorlalţi, să pună interesele oamenilor simpli mai presus decât interesele lor. Dar aceste obiective în favoarea oamenilor nu se vor realiza foarte uşor, vor exista foarte multe confruntări şi tensiuni în interiorul ţărilor, care vor duce la căderea de guverne şi demisii din funcţii în urma unor greve sau manifestaţii, vedeţi, atât Jupiter care intră în Vărsător în 19 decembrie, cât şi Saturn care intră definitiv în Vărsător în  17 decembrie, formează o cuadratură cu Uranus din Taur. Se pot produce evenimente radicale în plan economic, financiar, politic, care pot schimba într-un mod neaşteptat situaţia prezentă.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website