Previziuni astrologice pentru luna iunie 2018

Dragi prieteni, luna iunie va ofera oportunitatea sa scapati de blocajele mentale prin modelarea gandirii, prin acceptarea faptului ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit sa le vedeti pana acum.

Energia planetelor in semne de aer va poate ajuta sa va eliberati de atasamente, sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi fata de cei apropiati, sa acceptati mai usor punctele de vedere ale altora, sa fiti mai deschisi la dialog, sa va imbogatiti cunoasterea.

Este o perioada favorabila sa va puneti energia în noi oportunități, dar, asigurați-vă ca initiati aceste actiuni inainte ca planeta Marte sa intre in retrogradare, 27 iunie.

In prima saptamana a lunii iunie puteti simti, inca, influenta Lunii Pline in Sagetator, care va provoaca sa va puneti intrebari despre scopul existentei voastre si sa incepeti sa va concentrati asupra a ceea ce trebuie sa imbunatatiti in viata voastra.

Luna Noua in Gemeni din 13 iunie, este momentul perfect pentru a incepe un proiect creativ si pentru a va pune in aplicare ideile, visele si idealurile. Acest lucru este valabil pana in data de 27 iunie, cand planeta Marte retrogradeaza in Varsator, si energia din cosmos va incetini.
Cel mai important eveniment al lunii iunie este retrogradarea planetei Marte, planeta actiunii si a energiei in Varsator, 27 iunie-13 august. Aceasta retrogradare va obliga sa incetiniti ritmul si sa ganditi de doua ori inainte de a actiona. Retrogradarea lui Marte in Varsator va obliga sa va intoarceti in trecut, la actiunile pe care le-ati initiat la Luna Noua in Gemeni, si sa evaluati modul in care actiunile voastre va ajuta sa evoluati. Este posibil sa trebuiasca sa schimbati modul in care ati actionat sau sa abordati altfel lucrurile.

Marte Retrograd in Varsator face aspecte provocatoare cu Venus și Jupiter si poate aduce o mare tensiune sexuala, dar, influenta restrictiva de la Saturn in Capricorn transformă tensiunea sexuală în frustrare sexuală. Jupiter, Saturn, Neptun și Pluto sunt de asemenea retrograde, si, amplifica și mai mult această energie frustrantă.

In perioada 3 – 10 iunie , conjunctia Soare-Mercur in Gemeni se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti. Acest lucru va poate distorsiona gandirea , care poate confunda si complica discutiile si tranzactiile de afaceri. De asemenea, transmiterea si receptionarea mesajelor pot suferi din cauza lipsei de claritate și interpretare greșită. Dacă trebuie să vă ocupați de o afacere importantă, de probleme juridice, solicitați sfaturi sau ajutor de la un prieten de încredere, pentru ca exista riscul inselaciunii.

In 19 iunie Neptun retrogradeaza in Pesti si alaturi de Jupiter retrograd in Scorpion si Mercur in Rac, formeaza configuratia astrala, Marele trigon in semne de Apa. Aceasta configuratie rara scoate la iveala talentul artistic și potențialul creativ si spiritual. Se pot activa acum capacitati parapsihologice aflate in stare lantenta. Este timpul ideal pentru dezvoltare spirituala, pentru vindecare miraculoasa, pentru descoperirea talentelor parapsihologice aflate in stare latenta.

Pana la sfarsitul lunii iunie pe cerul astral vor fi cinci planete retrograde, Jupiter, Pluton, Saturn, Neptun si Marte, ceea ce face ca actiunile voastre sa cunoasca o lentoare si posibile obstacole.
Luna iunie se incheie cu aspectul de Luna Plina in Capricorn, care va pregateste pentru Eclipsa din luna iulie.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website