Recomandari pe Luna in crestere

Dragii mei, pana in 28 iunie, Luna se afla in crestere.
Energia este in crestere, este o oportunitate sa faceti o schimbare in viata voastra, dar, actiunile intreprinse acum vor cunoaste schimbari neasteptate sau remodelari in viitor.

Planetele retrograde: Saturn , Pluton, Neptun, Marte, Jupiter, schimba putin directia pe care ati pornit, determinandu-va sa reanalizati, revizuiti, actiunile si activitatile incepute in trecut.
Este o ocazie favorabila sa priviti o situatie de viata dintr-o perspectiva noua, punand accentul pe ceea ce trebuie corelat, imbunatatit, sporit.

In aceasta perioada de timp totul se asimileaza mai bine de la informatie pana la alimente, dar organismul are tendinta sa retina mai multa apa ca de obicei. Corpul absoarbe mult mai bine energiile si substantele vindecatoare, dar si pe cele nocive.Deci, atentie otravurile au mai mare efect ca si intepaturile de albine, exista riscul de ingrasare, acumularile de apa din organism sunt mai greu de eliminat.

Se face mai usor:
Tonifierea si fortificarea organismului;
Alimentarea cu energie vindecatoare a diferitelor organe;
Tratarea dintilor, dar fara extractii;
Remedierea simptomelor de deficienta;

Daca se doreste cresterea in greutate se mananca mai mult, dar nu este o perioada favorabila pentru inceperea unei cure de slabire deoarece exista o tendinta mai mare de ingrasare si orice mancare se depune foarte repede.

Cand Luna este in crestere, mineralele si vitaminele sunt mai rapid absorbite de organism, deci, daca suferiti de anemie se recomanda sa incepeti tratamentul in aceasta perioada.
Sunt propice activităţile intelectuale, se reţine totul mai uşor, nu este foarte eficientă curăţenia, pentru că praful se depune mai uşor în această perioadă. Creste capacitatea de asimilare a informatiei.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website