Retrogradarea planetei Venus in Scorpion si respectiv, Balanta

5 OCTOMBRIE-31 OCTOMBRIE ÎN SCORPION
31 OCTOMBRIE-16 NOIEMBRIE ÎN BALANŢĂ

Dragii mei, Venus, planeta iubirii, a relaţiilor sociale, a activităţilor artistice, traversează o mare parte din anul 2018 zodiile Scorpion şi respectiv, Balanţă. La un moment dat Venus retrogradează în aceste zodii, în perioada 5 octombrie-16 noiembrie.
Retrogradarea planetei Venus aduce lecţii de învăţat în domeniu sentimental, creativ, financiar, reformularea modului în care iubiţi, a modului în care vă folosiţi talentele si banii.Puteti reveni la relatiile vechi, la sentimentele care au ramas nelamurite, nerezolvate.
In aceasta perioada pot interveni in viata voastra neplaceri de ordin afectiv-sentimental si financiar.

Ce se poate intampla in aceasta perioada?
Relatia cu persoana iubita s-ar putea sa nu mai functioneze ca in trecut. Este posibil acum sa va indragostiti de cine nu trebuie, s-ar putea sa vi se para ca partenerul nu mai este la fel de tandru , este posibil chiar sa va neglijeze. Este posibil sa va intelegeti mai greu cu sexul opus, sa existe divergente de opinii.Este posibil, ca unii dintre voi sa fiti mai sensibili, usor de ranit, sa aveti un sentiment de insatisfatie.

Relatiile intime, de cuplu si afaceri pot trece prin diferite probe de incercare, vi se testeaza sentimentele, fidelitatea, increderea reciproca, sinceritatea, cinstea.
Acum, va treziti la realitate si il puteti vedea pe omul de langa voi intr-un alt mod, puteti sa va dati seama, ca, persoana de langa voi nu va iubeste sau nu o mai iubiti, ca nu este cea, cel, pe care il doriti cu adevarat. Unii dintre voi pe baza constatarilor la care ajungeti acum puteti alege un alt drum in plan sentimental, cu riscul unor separari.

In aceasta perioada este posibil sa fiti mai preocupati de iubirile trecute sau este posibil sa reintalniti acum iubiri din existentele anterioare. Poate fi un moment bun pentru impacare, iertare, reinceperea unei povesti de iubire incheiate candva.
Acum mai mult ca niciodata puteti duce dorul unei foste iubiri,va reamintiti de iubirile trecute, posibil chiar de oameni dragi care nu mai sunt.

Retrogradarea lui Venus în Scorpion, 5 octombrie-31 octombrie, poate amplifica foarte mult instinctul sexual, dorinţa de a poseda, de a avea. Este posibil acum, ca unii dintre voi, să fiţi tentaţi să vă folosiţi magnetismul sexual pentru a ţine lângă voi o persoană iubită sau pentru a obţine anumite avantaje băneşti sau de orice altă natură.
Lecţia pe care o aduce Venus retrograd în Scorpion este, de a încerca să scăpaţi de aceste vicii: gelozie, posesivitate, aviditate, care vă controlează viaţa şi vă reduc din puterea spirituală. Trebuie să învăţaţi acum, că nu puteţi păstra cu forţa pe cineva care nu vă mai vrea prin influenţe malefice(vrăji) sau printr-o atitudine vicioasă(minciună) prin care să obligaţi pe cineva să vă iubească şi să vă accepte.

Unii dintre voi puteţi avea încercări în plan sentimental şi financiar tocmai pentru a învăţa această lecţie şi a scăpa de aceste vicii. Aceste încercări vor avea menirea , din păcate, să vă detaşeze, să vă deposedeze, de tot ceea ce posedaţi, în mod forţat şi obsesiv.

În perioada de retrogradare a lui Venus în Scorpion nu ar fi indicat să vă căsătoriţi, să faceţi împrumuturi bancare, pentru că este posibil să nu le mai puteţi rambursa, dar poate fi o perioadă favorabilă să găsiţi banii necesari pentru a va achita datoriile restante, să recuperaţi banii pe care i-aţi împrumutat sau care vi se cuvin.

Retrogradarea lui Venus în Balanţă, 31 octombrie-16 noiembrie, poate aduce probleme în orice tip de parteneriat, atat de afaceri cat si de cuplu.
Este foarte posibil acum, să vă înţelegeţi mai greu cu cei cu care colaboraţi şi în special cu partenerul sau partenera de viaţă, dar ca parte pozitivă problemele nerezolvate în cuplu sau într-un parteneriat de afaceri pot fi clarificate, acum . În urma acestor clarificări, unii puteţi alege să rămâneţi împreună, alţii să vă despărţiţi. Ar fi bine totuşi să nu luaţi decizia de separare sau despărţire în perioada când Venus este retrograd în Balanţă. De asemenea, nu este indicat acum să vă căsătoriţi, să începeţi o relaţie, o colaborare, dar puteţi reveni asupra unor relaţii mai vechi (parteneri de cuplu , colaboratori) şi să reluaţi relaţiile după ce aţi înţeles unde aţi greşit.
O situaţie excepţională este să reîntâlniţi un partener de cuplu dintr-o existenţă anterioară şi să legalizaţi această relaţie.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website