Rugaciune catre Duhul Sfant

O, Duhule Sfinte, Tu esti a Treia Persoana a Sfintei Treimi! Tu esti Duhul adevarului, iubirii si sfintirii, venind de la Tatal si de la Fiul, si egal cu Ei in toate!

Doamne Iisuse Hristoase, trimite Duhul Sfant asupra mea, sa-mi lumineze viata. Da-mi Doamne intelepciunea de a trece cu vederea lucrurile marunte din aceasta viata, care nu sunt de folos sufletului meu, lumineaza-mi mintea sa ma cunosc pe mine si sa imi corectez toate imperfectiunile caracterului meu, sa vad dincolo de planul fizic, sa inteleg menirea pentru care am venit, da-mi sanatate si bucurie sa pot sa pretuiesc viata pe care mi-ai dat-o.

Deschide-mi inima catre iubire neconditionata si ajuta-ma sa-i vad pe toti oamenii asa cum ii vezi tu. Ajuta-ma sa accept cu demnitate tot ceea ce imi aduce ziua de maine, sa fiu impacata cu destinul meu , cu oamenii din jurul meu si cu tot ceea ma inconjoara.Amin.

Te iubesc, Doamne, revarsa Duhul Sfant asupra tuturor sa cunoasca calea adevarului divin.Iti multumesc pentru toate binecuvantarile divine!!!!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website