Rugaciune de iertare inainte de Eclipsa partiala de Luna in Capricorn

Dragii mei, inainte de Eclipsa partiala de Luna in Capricorn ar fi benefic pentru sufletul vostru sa va propuneti ca obiectiv sa-i iertati pe cei care v-au gresit, sa va cereti iertare mental, de la cei, la care, le-ati gresit voi. Acceptarea situatiei in care va aflati si iertarea va elibereaza sufletul de emotii negative, va curata aura si va redau controlul asupra vietii.

Scrieti pe o coala de hartie persoanele pe care nu le puteti ierta, iar pe alta coala persoanele de la care, ar trebui sa va cereti iertare.
Rostiti urmatoarele rugaciuni :
IARTA-MA, numele persoanei respective, pentru TOT ce ti-am gresit de la data creatiei divine si pana acum ! Imi pare rau ! MULTUMESC pentru IERTAREA TA !
TE IERT, numele persoanei respective, pentru TOT ce mi-ai gresit de la data creatiei divine si pana acum.Te iubesc ! FII BINECUVANTAT (A) !!!

SALUT DUMNEZEUL DIN TINE !
Acum , Aici si de-acum si pururea si-n vecii vecilor, amin.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, eu, numele vostru, iert si dezleg TOATE SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP din creatia divina , oriunde s-ar afla ele, de tot ce au gresit fata de mine cu sufletul lor, cu gandul, cu cuvantul, cu fapta, cu stiinta sau fara stiinta, cu vointa sau… fara vointa, acum sau altadata, de la data creatiei divine si pana in aceasta clipa si rog TOATE SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP din creatia divina, oriunde s-ar afla ele, sa ma ierte si sa ma dezlege de tot ce am gresit fata de ele cu sufletul meu, cu gandul, cu cuvantul, cu fapta, cu stiinta sau fara stiinta, cu vointa sau fara vointa, sau din neascultare , acum sau altadata, de la data creatiei divine si pana in aceasta clipa.
Rostiti aceste rugaciuni pana cand simtiti ca nivelul de ura, furie, tristete interioara se diminueaza.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website