Saturn in Capricorn, in mers direct

Dragii mei, in 18 septembrie Saturn isi reia mersul direct in Capricorn. Cu Saturn staționând direct, probabil că sunteti mai realisti si mai constienti despre posibilitatile voastre reale si ce trebuie sa faceti de acum incolo. Blocajul care v-a fortat sa incetiniti inca din aprilie, va avea tendinta sa se estompeze in data de 18 septembrie, cand Saturn isi reia parcursul direct prin Capricorn, permitandu-va sa va luati viata in maini, sa initiati actiuni si activitati .
Saturn in mers direct nu inseamna ca scapati de obligatii si responsabilitati, inseamna ca exista mai putine blocaje si limitari in demersurile voastre.

Retrogradarile sunt perioade de reflecție, de refacere, revizie, renovare, imbunatatire, corectare.Un timp favorabil de a privi inapoi si de a face un bilant. Cu Saturn in mers direct in Capricorn nu mai trebuie sa priviti in oglinda retrovizoare.Puteti merge mai departe sa initiati actiuni noi, sau sa puneti in aplicare obiectivele pe care vi le-ati propus in perioada retrogradarii lui Saturn in Capricorn.

Totuși, acest lucru nu este ușor de realizat. Saturn în Capricorn dorește întotdeauna să acționati într-un mod corect și in baza unor planuri foarte bine stabilite. Trebuie să faceți alegeri inteligente, să practicați disciplina, maturitatea, rabdarea, perseverenta, prudenta și să acționați responsabil. Saturn nu vă răsplătește pentru că faceti lucrurile rapid , ci pentru ca dati dovada de prevedere, prudenta, si stiti sa valorificati in mod eficient timpul si resursele personale si financiare.

Poate este nevoie sa munciti in conditii dificile sau sa faceti fata unui regim de austeritate, dar, tocmai capacitatea voastra de rezistenta la asemenea conditii va poate aduce succesele dorite.
Saturn in Capricorn aduce recompense numai in urma eforturilor sustinute, a rabdarii si perseverentei din partea voastra, in lipsa acestor calitati, Saturn va poate deveni dusman si puteti inregistra esecuri, pierderi, chiar faliment.
Când faceti ceea ce doreste Saturn in Capricorn atunci puteti avea parte de realizari si reusite pe termen lung.
Saturn în Capricorn vă stimulează să fiţi mai responsabili, mai maturi , să vă stabiliţi obiective clare, care să vă ofere siguranţă şi stabilitate în viitor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website