Saturn in Capricorn va provoaca la redescoperirea si refolosirea lucrurilor vechi, 20 decembrie 2017-2020

Dragii mei , Saturn in Capricorn va provoaca pana in anul 2020, sa refolositi lucrurile vechi din casa si sa le redati o noua utilizare.Este foarte posibil ca proiectele de succes sa fie cele care implica o munca migaloasa care propun reutilizarea lucrurilor vechi, idei creative pentru reciclarea hainelor vechi.

Reconditionare, refacere, reutilizare, refolosire, reciclare, recuperare, renovare, reparare, sunt calitatile lui Saturn in Capricorn.
Capricornul simbolizeaza resursele materiale/energetice si folosirea lor, tehnologiile stravechi. Saturn in Capricorn provoaca omenirea sa se gandeasca la un alt mod de a-si folosi resursele naturale, tehnologiile stravechi, mult mai eficient , astfel incat sa obtina rezultate folosind inteligent resurse mai putine si mai rafinate. Capricornul nu sugereaza descoperirea unor tehnologii noi ci redescoperirea celor vechi.

Iubiti prieteni, daca sunteti tentati sa aruncati ce nu mai folositi, va invit sa reconsiderati acest lucru si sa va ganditi la reciclarea lucrurilor vechi. Ganditi-va la cate lucruri ati putea sa faceti din piesele vechi de mobilier sau la cati bani ati putea economisi daca ati fi creativi si ati incerca sa reutilizati alte lucruri vechi din casa.
Nu trebuie să fiti experti pentru a recondiționa mobila veche sau alte obiecte care zac în casă și și-au pierdut strălucirea de altă dată.
Cu puțină imaginație și la fel de puțină cheltuială, mobila veche își poate schimba funcția și poate deveni punctul central al unei încăperi.

De ce sa dati bani pe haine noi de fiecare data, cand puteti sa creati chiar voi haine pe placul vostru economisind si bani. Cum? Fiecare dintre voi aveti prin casa tricouri de marimi mari pe care nu le purtati sau bluze de care v-ati plictisit si acum este o perioada favorabila sa faceti o schimbare sa le dati o noua utilizare . De exemplu, dintr-o simpla esarfa puteti face o vesta fabuloasa nu aveti nevoie decat de o foarfeca si o esarfa foarte mare.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website