Saturn retrograd in Capricorn, 30 aprilie 2019-18 septembrie 2019

Dragii mei, retrogradarea lui Saturn in Capricorn este foarte importanta pentru ca ofera prilejul unor corectii, uneori dureroase sau care atrag sacrificii mari, fara de care nu puteti merge mai departe. Retrogradarea lui Saturn este pretioasa pentru ca va da ocazia sa puneti punct unei situatii involutive, unui tipar de viata perimat, invechit, sa vindecati o karma. Este momentul in care trageti ponoasele sau intelegeti cauzele.

Este ca si cand ati intelege ca nu puteti purta la infinit un pantof de marime mica, pentru ca de fiecare data cand faceti acest lucru(lucru ce indica incapatanarea, marginirea, lipsa de perspectiva, incapacitatea de pliere pe o noua solutie, de abordare elastica a realitatii) va produce durere si suferinta.Saturn retrograd in Capricorn va pune fata in fata cu suferinta voastra de cele mai multe ori izvorata dintr-o atitudine limitata asupra vietii si va avertizeaza ca este momentul sa va vindecati durerea, sa opriti un program distructiv.

Este un moment de raspuns la faptele voastre, si ar fi bine sa constientizati acest lucru. Evitati, acum sa dati vina pe ceilalti pentru ceea ce vi se intampla, pentru ca acest lucru va conduce la obstacole majore, dificultati materiale si probleme de sanatate devenite cronice, stagnari, limitari, sentimente de melancolie si furie.

Este momentul sa vedeti unde ati fost extrem de neglijenți și excesivi și, cum aceste defecte au contribuit în cele din urmă la stagnare, frustrare sau pierdere.Saturn va dezvalui de asemenea zonele slabe din viata voastra care trebuie consolidate, in acest sens este un moment favorabil sa refaceti pe baze mult mai constructive o situatie ce parea pierduta sau compromisa.

Este o ocazie favorabila pentru a invata despre limitele voastre personale, despre puterea voastra interioara. De modul in care va intelegeti dificultatile, obstacolele, problemele din prezent, va depinde viata voastra viitoare.

Saturn retrograd in Capricorn va învață că libertatea nu este de a scăpa de responsabilitățile voastre, ci de a vi le asuma cu curaj. Saturn retrograd in Capricorn va ajuta sa intelegeti altfel notiunea de esec si va avertizeaza ca un esec va poate motiva sa munciti mai mult, sa va cultivati ambitia si perseverenta pentru a obtine ceea ce doriti.

Este un moment favorabil pentru a lăsa in urma atitudini si comportamente care v-au limitat existenta si sa gasiti noi modalități, mai autentice, de a va cultiva ambițiile. Este posibil ca pana in septembrie sa va simtiti blocati pe unele directii de actiune- este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile. Sa renuntati la riposta si inacceptare in favoarea unor actiuni intelepte pentru a va ajuta pe voi si pe cei din jurul vostru. Intepenirea intr-o singura maniera de lucru, de gandire sau atitudine nu face decat sa acutizeze o criza in viata voastra si sa atraga probleme de sanatate.

Trebuie sa intelegeti ca orice moment de blocaj apare ca urmare a finalizarii unei etape de viata. Daca acceptati ca acea etapa s-a incheiat si va angajati sa mergeti mai departe, atunci toate drumurile vi se deschid, dar din pacate fiinta umana are reflexul de a se ancora, de a-si crea atasamente. Ei bine,acum aveti posibilitatea sa renuntati la o parte din ele, sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze.

Retrogradarea lui Saturn in Capricorn este o ocazie favorabila sa observati tiparele atitudinale si comportamentale,tiparele dupa care functionati si care pot sa nu fie ale voastre-e bine sa fiti atenti la repetarea unor situatii din viata bunicilor, parintilor, a voastra si a copiilor vostri. Veti fi uluiti de continuarea unor povesti, la alta scara si cu alta intensitate dar pastrand aceeasi semnificatie.Acest lucru indica faptul ca va traiti mai putin decat credeti propriul destin, dar si ca sunteti condamnati la prizonierat, tristete, nefericire, fatalitate. De aceea este important sa intelegeti in aceasta perioada de ce se intampla unele lucruri, care este greseala principala de atitudine , avand grija sa nu o mai repetati.

Este timpul să vă revizuiti proiectele incepute in trecut pentru a afla cum le veți realiza. De asemenea, ar trebui să examinați motivele pentru care doriți să va atingeți aceste obiective, precum și cât de fezabile sunt acestea. Orice proiect insuficient funadamentat, va cadea acum, sau va cunoaste remodelari, dificultati, probleme, obstacole.

Este un moment favorabil pentru a face alegeri clare , pentru a elimina ceea ce nu funcționează și pentru a renunța la cauzele pierdute, în special legate de alegerile din viața voastră, de carieră și de obiectivele pe termen lung.

La nivelul corpului fizic și pentru o mai bună sănătate, în timpul acestui tranzit, va fi important să acordati o atenție deosebită oaselor, inclusiv dinților, precum și pielii , și, în mod special, genunchilor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website