Semnificatia Lunii in astrologie

Dragii mei, Luna nu este o planeta, este un corp ceresc foarte aproape de pamant.Luna parcurge tot zodiacul in 28 de zile si sta in fiecare zodie doua zile si jumatate. Inainte de a intra in zodia urmatoare Luna poate merge in gol de la cateva ore pana la o zi , adica Luna nu mai face nici un aspect major aplicant  cu o alta planeta inainte de a intra in zodia urmatoare. Acest interval de timp se numeste Luna „Void of Course”, fara directie. In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa luati decizii importante.

In fiecare luna, exista Luna Noua. In functie de locul unde se formeaza la voi in astrograma personala, aceasta arata domeniul de viata unde pot exista noi inceputuri.Luna Plina se formeaza la doua saptamani dupa Luna Noua. In functie de locul din astrograma voastra personala  in care se formeaza  Luna Plina, ar putea fi momentul pentru a profita de beneficiile sau consecintele anterioare.

Luna semnifica sentimentele cele mai adanci, dorinta substantiala care va anima viata. Lucrurile pe care le stiti dar nu  le puteti exprima  in cuvinte: intuitiile, presimtirile, instinctele, extazul fara cuvinte, visarea in secret, tristetea tacuta sunt produsele Lunii. Orice simtiti ca va reprezinta in profunzime este rezultatul influentei Lunii si a zodiei in care Luna se afla la nastere.

Luna reprezinta mama  si modul in care o percepeti. Pentru un barbat Luna reprezinta sotia, prietena sau seful de sex feminin, bunica.

Dacă Soarele reprezintă locul în care mergeți, Luna semnifică de unde veniti. Mai precis, Luna vă stăpânește istoria, fundalul, dezvoltarea emoțională și rădăcinile voastre.

Luna este folosita pe scara larga pentru calendarul astrologiei predictive (de exemplu in progresii),  in astrologia orara ( momentul in care se pune o intrebare) si astrologia electorala (alegerea celui mai bun timp pentru a face ceva, cum ar fi începerea unei afaceri).

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website