Semnificatia planetei Mercur in astrologie

Dragii mei, Mercur reprezinta modul in care ganditi si comunicati. Pozitionarea lui in cadrul unei zodii semnifica reactiile pe care le manifestati la imagini, sunete, mirosuri, gusturi, oferind o cheie de interpretare a atitudinii pe care o aveti fata de universul fizic.
Mercur este mesajerul prin intermediul caruia corpul vostru fizic si creierul(dominate de Soare) si natura voastra launtrica (dominata de Luna) sunt mentinute in contact cu lumea exterioara, pe care o veti percepe potrivit pozitiei lui Mercur in cadru astrogramei voastre natale.
Mercur guverneaza cercetarea, perceptia, limbajul, scrierea, editarea, vorbirea, tot fel de experiente de invatare. De asemenea, guverneaza : telecomunicatiile, computerele, gadgeturile electronice, serviciu postal, transportul, curierii.
Mercur este guvernatorul zodiilor Fecioara si Gemeni. Mercur petrece in jur de 2-3 saptamani in fiecare zodie, cu exceptia timpului in care retrogradeaza, si atunci ramane intr-o zodie pana la 10 saptamani.
Mercur retrogradeaza de 3-4 ori pe an si are nevoie de aproximativ un an pentru a inconjura tot zodiacul. Nu se deplaseaza departe de Soare.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website