Sextilul Venus in Fecioara-Jupiter in Scorpion, 16 iulie- 27 iulie, aduce bucurie, entuziasm, protectie divina, vindecari si recompense financiare si materiale in urma unor investitii facute in trecut

Dragii mei, pe cerul astral cei doi benefici din astrologie, Jupiter in Scorpion si respectiv, Venus in Fecioara formeaza un aspect pozitiv in perioada 16 iulie-27 iulie.

Este o perioada favorabila sa cautati armonizarea voastra cu tot ce este in jur, cu oamenii cu care colaborati, atat parteneri de cuplu cat si colegi de munca si parteneri de afaceri.
Acest aspect astral relaxeaza foarte mult atmosfera profesionala, afacerile, aducand solutii si un spirit constructiv de cooperare. Este un aspect favorabil pentru acceptarea mai elastica a conditiilor de trai prin gasirea solutiilor rapide si eficiente. Acest aspect este favorabil si in domeniul medical, va poate ajuta sa gasiti remedii pentru o problema mai veche de sanatate sau terapeutul potrivit, puteti sa deveniti mai constienti de puterea interioara de care dispuneti si care v-ar putea ajuta sa va vindecati miraculos.

Este momentul sa abordati cu mai mult entuziasm actuala ocupatie, astfel incat ea sa devina o sursa de energie si incantare si nu un cimitir al chefului de viata si al dorintei legitime de progres.
Intalnirea celor doua planete va stimuleaza sa transformati o pasiune sau un talent intr-o profesie, pot exista ocazii excelente de a va manifesta abilitatile si talentele. De asemenea, poate exista o combinatie fericita intre dragoste si castig: fie iubirea va da aripi si lucrati cu spor, fie, jumatatea conjugala o puteti cuceri datorita unui talent pe care sunteti incurajati sa-l dezvoltati.

Scorpionul este zodia transformarii, a renasterii intr-o forma noua, Jupiter in Scorpion in mers direct in sextil cu Venus in Fecioara va ajuta sa depasiti orice dificultate, sa deveti ingerii buni in viata celor care va cer ajutorul sau chiar voi, puteti sa intalniti persoane providentiale care va pot ajuta sa traversati o dificultate.

Este cel mai bun moment sa valorificati propriile resurse de putere si bunastare. Exista mari sanse sa aveti un hobby aproape secret de care sa nu fiti constienti. Dedicati-va incercarii de a va descoperi aceasta latura a personalitatii daca nu ati facut-o inca si explorati-va din plin energia creatoare. De asemenea, puteti avea parte de mari recompense financiare in urma cultivarii acestor talente, sau in urma unor actiuni sau investitii inspirate pe care le-ati inceput in urma cu un an.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website