Sfaturi utile in perioada de retrogradare a lui Saturn in Capricorn, 30 aprilie-18 septembrie

Daca astazi esti nefericit si exista probleme in viata ta, poate Universul doreste sa te trezeasca, sa indeparteze lucrurile moarte din trecutul tau si care inca atarna dupa tine.

Mania iti fura obiectivitatea in momentele cand ai cea mai mare nevoie de ea. Experimenteaza mania, dar nu ceda in fata ei, permite-i sa treaca prin tine, dar nu incerca sa o reti deoarece te va distruge.
Nu lasa teama sa te oblige sa zabovesti in intuneric, asteptand o raza de lumina din cer care sa te convinga sa mergi mai departe.

Elimina toata amaraciunea si neindurarea si incepe sa inspiri dragostea lui Dumnezeu. Testul iubirii inseamna sa-i ierti pe cei vinovati. Cuvantul iertare inseamna, „a scoate afara”. Nu are nimic de-a face cu cealalta persoana. Este decizia ta. Este ca si cum ai elimina dioxidul de carbon din corpul tau, deoarece sti ca daca il vei tine in tine, te va ucide.

Nu lua decizii bazandu-te doar pe imaginea actuala care ti-ai format-o, ci asteapta imaginea de ansamblu care va aparea si ea daca iti continui cautarile.

Trebuie sa incetezi sa dai vina pe altii, fii cinstit, uita-te in oglinda si spune: eu sunt responsabil de viata mea si nimeni altcineva, intelepciunea ta te va rasplati si nebunia ta te va face sa suferi. Atat timp cat vei continua sa-i invinovatesti pe altii si vei refuza sa accepti responsabilitatea pentru propriile actiuni, nu vei putea niciodata sa-ti vezi propriile greselile si sa le corectezi. Nu lasa sa se intample acest lucru, pentru ca greselile tale reprezinta obstacole in calea fericirii si a implinirilor tale.

Repara greselile, invata din experiente, incearca sa vezi partea pozitiva din orice incercare si focuseaza-te pe ea.Descopera lucrurile pe care nu le-ai facut corect si nu le mai face in acelasi fel.

Incepe sa accepti lucrurile pe care nu le poti schimba, cum ar fi ceilalti oameni. Invata sa te adaptezi anumitor lucruri in loc sa le lasi sa te streseze sau sa te ingroape.

Furtunile vin cu un scop. Descopera motivul si vei deveni mai intelept. Depaseste aceasta perioada si vei deveni mai puternic, dar nu renunta niciodata.

Singura putere pe care o are trecutul asupra ta este puterea pe care i-o dai tu, singurul loc in care poate trai acest trecut este memoria ta, de aceea nu te mai gandi la ceea ce a fost.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website