Sfaturi utile in perioada retrogradarii lui Marte in Varsator si respectiv, Capricorn, 27 iunie-27 august

În această perioadă ar trebui să va ganditi „de două ori” inainte de inițierea anumitor acțiuni, deoarece retrogradarea lui Marte poate scădea nivelul energetic și poate aduce frustrare și obstacole în calea eforturilor voastre majore.
Desigur, indiferent de această influență planetară neobișnuită, viața trebuie să continue în perioada de retrogradare a planetei Marte. Fără îndoială, toți trebuie să luăm deciziile necesare, chiar dacă nu este timpul optim. De exemplu, dacă sunteți șomer, probabil că veți dori să acceptați oricum un nou loc de muncă si este normal sa fie asa.Când vine vorba de viața socială, nu e cel mai bun moment să intrati într-o relație sexuală. Dar nimeni nu va opreste sa deveniti celibatari.

Cu toate acestea, există evenimente importante pe care le puteti amana dupa perioada de retrogradare a planetei Marte, dupa 27 august. Cu alte cuvinte: nu trebuie să le initiati în timpul lui Marte retrograd, pentru că puteti alege un alt moment mai favorabil atunci când influențele planetare funcționează în avantajul vostru.

În astrologie, Marte reprezintă energia, actiunea. Influența acestei planete va provoaca sa incepeti ceva nou. Spre deosebire de energiile lui Mercur, care sunt mentale, Marte, reprezinta energia fizica si este asociat cu un comportament agresiv sau impulsiv.
Cand Marte este aspectat pozitiv in astrograma voastra va da capacitatea de a actiona cu curaj si convingere.

Ce se întâmplă când Marte merge retrograd?

Când Marte este retrograd, energia și vitalitatea normală sunt epuizate. Prin urmare, dacă începeti o activitate în acest moment, constatati că toată energia și impulsul de la inceput par să se oprească. Începeti să aveti îndoieli sau regrete cu privire la orice efort pe care îl faceti.

Iată o ilustrare bună a modului în care vă poate afecta Marte retrograd: Imaginați-vă ca petreceti toata noaptea si dimineata trebuie sa participati la un maraton. Incepeti alergarea cu incredere si dupa cativa kilometri va dati seama ca nu aveti energia necesara sa duceti la bun sfarsit acest maraton.

În timpul lui Marte retrograd, veți opera cu aceeași lipsă de energie și vitalitate în orice actiune pe care o întreprindeți. Din acest motiv, nu este cel mai bun moment pentru a începe ceva nou, fie că este vorba de o slujbă, de o relație sau de un sport. Dacă ați început deja ceva, Marte retrograd este un timp favorabil pentru a încetini și a reevalua ceea ce doriți, înainte de a lua măsuri suplimentare.

Marte retrograd este un moment nepotrivit să initiati o luptă sau o dispută, deoarece agresorul se întoarce de obicei sau pierde.
Marte se ocupă de chirurgie și este asociată cu chirurgi. Dacă este posibil, evitați procedurile chirurgicale.
Aveți grijă la accidente și violență – Potențialul de accidente sau de violență este deosebit de puternic în timpul lui Marte retrograd. Oamenii tind să fie mai frustrați și nerăbdători; și chiar mai rău, este posibil să fie neglijenți, să acționeze cu furie sau indignare. Nu va asumati riscuri inutile.

Rezolvati conflictele prin compromisuri, nu raspundeti la provocari, pentru ca un dezacord simplu se poate transforma într-o tulburare majoră.

Reevaluati-va comportamentul fata de ceilalti si observati ce efect au actiunile voastre asupra celorlalti si incercati sa va corectati. Acesta este momentul perfect pentru a invata sa va stapaniti mania, furia si agresivitatea, pentru a va exprima fara resentimente atunci cand sunteti provocati.

Reevaluati-va obiectivele – Marte Retrograd este un timp excelent pentru a face o inventariere a vieții voastre și ceea ce doriți să realizați în domenii precum: relațiile, cariera, banii, sănătatea, spiritualitatea și sexualitatea. Ce schimbări v-ar face mai fericiti ? Utilizați această perioadă pentru a planifica acțiunile pe care le veți initia după încheierea retrogradării. De exemplu, dacă vă aflați într-un loc de muncă nesatisfacator, căutați alte cariere pe care doriți să le explorați. Dacă vă aflați într-o relație abuzivă, faceți planuri pentru a vă elibera de ea.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website