Sfaturi utile in perioada retrogradarii lui Mercur in Pesti, 5 martie-28 martie

Dragii mei, in general cand o planeta este retrograda nu ar fi bine sa luati decizii importante sau sa incepeti lucruri noi, dar, daca trebuie sa calatoriti, sa faceti o schimbare, sa sustineti un examen, asta nu inseamna ca nu ati putea avea succes, doar ca actiunile incheiate pe retrogradarea unei planete, lasa loc de revenire, de razgandire, se deruleaza altfel decat au fost programate, posibil sa existe obstacole in realizarea idealurilor si a visurilor voastre. De exemplu, daca achizitionati un bun de valoare este posibil sa prezinte defecte de fabricatie sau sa va dati seama in timp ca nu aveti nevoie de el, sau sa-l achizitionati la un pret mai mare.

Se pot intampla tot felul de evenimente mai mult sau mai putin grave, dar depinde si de astrograma personala si lectiile pe care le aveti de invatat, totul se intampla cu un scop si voi sunteti cei care atrageti aceste experiente de viata, si probabilitatea este mai mare, in perioadele in care o planeta este retrograda pe cer.
Daca va loviti de experiente negative ar trebui sa va intrebati ce lectie va aduce acest Mercur retrograd in Pesti. Uneori aceste experiente nu pot fi evitate pentru ca ele va ajuta sa evoluati spiritual, deci pana la urma totul depinde de voi si de transformarea voastra interioara.

Mercur retrograd in Pesti vă spune să faceți o pauză. Este timpul sa va linistiti mintea si sa va odihniti, numai in acest fel puteti auzii glasul intuitiei care va poate oferi importante mesaje din astral.
Mercur retrograd in Pesti va avertizeaza ca, depresia, spaima, lasitatea, indica o slaba protectie la nivel psihic si ca este momentul sa va conectati cu divinul din interiorul vostru, prin meditatii, rugaciuni.. care va ajuta sa va intariti psihicul si sa va vindecati.

Sfaturi utile
Ganditi de doua ori înainte de a vorbi. Nu raspanditi zvonuri, nu impartasiti informatii neconfirmate.
Nu alimentati spaimele, pentru ca le dati ampoloare. Se recomanda sa va intariti psihicul prin invocatii catre spiritele superioare, prin terapii neconventionale care se bazeaza pe modificarea atitudinii mentale si sufletesti fata de sursa de stres. Se recomanda sa va curatati spatiul energetic.

Confuzia din aceasta perioada face dificila luarea deciziilor, gandirea clara si concentrarea. Trebuie sa fiti atenti la gafe, erori, la ratacirea accidentala sau intentionata a unor acte, la nerespectarea unor termene, la analize neconcludente ce trebuie repetate, erori sau nesiguranta in diagnostic, ori opinii diferite ale medicilor.

Revizuiți toate contractele și documentele înainte de semnare.
Citiți toate e-mailurile și documentele înainte de a le trimite.
Asigurați-va ca, coletele postale ajung cu bine la destinatie.
Reinnoiti-va angajamentele în loc să faceti altele noi.
Concentrați-vă pe prefixul re-, ceea ce înseamnă să mergeți înapoi (reînnoire, revizuire, redecorare și refacere).

Planificați reuniuni cu prietenii vechi și cei dragi, dar pregătiți-vă pentru eventuale neintelegeri si confuzii.
Asteptati-va sa intalniti oameni din trecutul vostru in cele mai ciudate momente.
Faceți copii de rezervă ale datelor digitale (fotografii, liste de contacte, fișiere) înainte de retrogradare.
Nu cumpărați vehicule noi, computere, telefoane.
Nu incheiați contracte fără o analiză amănunțită.
Finalizați tot ceea ce a ramas nerezolvat, astfel încât să puteti merge mai departe.
Gândiți-vă la retrogradare ca o oportunitate de reviziuire a proiectelor, o șansă de a termina ceea ce ați început.
Verificati orice informatie pe care o primiti, exista riscul sa fie neadevarata, exista riscul sa fiti mai ușor induși în eroare, sau să fiti înșelați de alții.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website