Sfaturi utile in timpul lui Venus retrograd in Gemeni

Tranzitul retrograd al lui Venus prin semnul Gemenilor, care  a inceput pe 13 mai și se încheie pe 25 iunie, este un moment foarte benefic pentru a reflecta asupra relațiilor noastre și a reevalua ceea ce prețuim, intr-o relatie. Este, de asemenea, un moment pentru renaștere, vindecare, de orice tipare mentale negative din trecut și, probabil, un timp pentru reconciliere, reconectare, cu oameni din trecutul nostru.

Lucrurile din trecut se vor întoarce la noi. Acestea ar putea fi oameni din trecutul nostru, inclusiv din viețile noastre trecute, situații sau amintiri despre care am crezut că am uitat, sau poate doar lecții despre care avem o a doua șansă de a învăța după ce am eșuat prima dată.

Este momentul sa-ti dai seama ca ai produs suferinta unei persoane iubite din trecutul tau, prin minciuni, infidelitati, promisiuni false si acum ar trebui sa-ti revizuiesti acest comportament si sa te schimbi. De asemenea este momentul sa-ti dai seama ca ai lasat pe cineva sa-si cultive minciuna si infidelitatea in defavoarea ta si acum ar trebui sa te intorci in trecut si sa-ti revizuiesti acest comportament, sa nu mai permiti celuilalt sa te supere in acest fel, sa faci ordine in confuzia in care ai stat, pana acum.

Este o oportunitate excelentă de a-ți cunoaște mai bine partenerul, vorbind și ascultând. Este o oportunitate benefica de a fii sincer cu tine, si cu el, de a sti mai bine ceea ce iti doresti cu adevarat , de la tine, dar si de la el.  Este important sa fim sinceri cu ceilalti,  inselandu-l pe celalat, prin vorbe mincinoase si comportament dual, te vei insela pe tine. Orice minciuna si nesinceritate din prezent iti poate complica viata   in viitor. Sinceritatea  te elibereaza si te ajuta sa ai relatii mai fercite in viitor si sa ai un control mai mare asupra evenimentelor.

Uneori, fostul iubit sau iubita sau alți oameni din trecut vor reveni. Acesta poate fi un lucru bun sau un lucru rău. Dacă relația ta a fost plină de probleme serioase, precum minciuni, infidelitati si promisiuni false,  este cel mai bine să incerci sa rezolvi acum aceste probleme, daca nu poti sa faci asta cel mai bine ar fi sa te retragi.  Totuși, aceasta poate fi și o oportunitate pentru a doua șansă, daca ambele parti regreta raul facut, si sunt sinceri unul cu celalat.

Cu Venus în acest semn de aer se pune un accent special pe problemele de comunicare și gândire. Ceea ce spunem și gândim ne poate imbunatatii sau ne poate rupe relațiile.

Este posibil să începeți să regândiți orice parteneriate sau parteneriate potențiale pe care le-ați format înainte de retrogradare. Este un moment benefic pentru  a reflecta asupra a ceea ce ai nevoie și vrei în relațiile tale, indiferent dacă ai un partener sau ești singur. Dacă ești singur este un moment bun pentru a te pregăti pentru ceea ce vrei. Dacă ai nevoie să  te vindeci de  o  relatie anterioara sau să reflectezi asupra tiparelor care te-ar fi putut împiedica sa ai ceea ce iti doresti, acum este un moment bun pentru a face asta si a schimba tiparele mentale si atitudinale, gresite.

Dacă te afli într-o relație, despărțirile sunt posibile, dar nu ar trebui sa iei decizia de separare pana in 25 iunie, ar trebui să evaluezi unde se îndreaptă relația și dacă aceasta decizie este ceva care este cu adevărat potrivita pentru tine în acest moment. Dacă tu  și partenerul tau ați avut probleme sau neplăceri, este un moment bun pentru a rezolva lucrurile împreună și pentru a vedea dacă este ceva prin care puteți trece amândoi. De asemenea nu este o perioada benefica sa incepi o noua relatie.

In relatiile apropiate te poti confrunta cu tentatia de a-ti utiliza agerimea mentala , viclenia, pentru a-l transforma pe celalalt, vei spune de multe ori ca acest lucru este “ tact ‘dar de fapt este manipulare ce aduce resentimente , suparari, timp pierdut ; pentru ca viata ta , inclusiv o relatie de-a ta sa aiba forta este necesar sa inveti ca trebuie sa traiesti conform principiilor morale si spirituale , asa cum nimeni nu poate incalca legea gravitatiei fara sa cada , tot asa nici tu , nu poti incalca legile spirituale fara a suferi consecinte dureroase.  Minciuna, viclenia, barfa, infidelitatea,  iti pot complica acum existenta in plan conjugal si sentimental, pot conduce la confuzii foarte mari, la stari generale de neliniste , anxietate , pierderi financiare neasteptate , tradari , pericole si crize de tot felul.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website