Sfaturi utile in timpul perioadei de retrogradare a lui Jupiter in Sagetator, 10 aprilie 2019-11 august 2019

Oricat ar fi castigul de tentant, este recomandabil sa nu va implicati in actiuni de care nu sunteti siguri sau pe care nu le puteti finaliza. Sinceritatea fata de voi insiva trebuie sa fie maxima.

Trebuie sa fiti atenti la investitii, astfel incat ele sa nu solicite ulterior costuri de intretinere mai mari decat ati preconizat sau sa se dovedeasca pe parcurs ineficiente.

Este perioada cea mai favorabila sa va completati ceea ce va lipseste: cunostinte, experienta, documentare.

Fara apelul la gandirea nedogmatica, eliberata de prejudecati, constrangeri si frici, nu putem sa cunoastem adevaratul scop al vietii. Trebuie sa ne lasam mintea libera pentru a putea acumula noi informatii si a ne forma un nou sistem de receptare a realitatii. Legatura cu propriile convingeri trebuie sa devina elastica, pentru a ne permite explorarea altor sisteme de gandire.

Este absolut necesar sa avem un orar bine pus la punct, dar si o agenda permisiva la modificari. E bine sa fim prudenti atat la drum cat si in actiunile desfasurate in afara orasului sau in dialogul sau negocierile cu persoane din afara tarii.

Zvonurile, informatiile, trebuie verificate. Este perioada in care putem simti falsitatea sau aflam tot felul de informatii care n-ar fi trebuit sa ajunga la noi. Trebuie sa fim atenti la scurgerile de informatie, la lipsa de onestitate, la ratacirea accidentala sau intentionata a unor acte , la nerespectarea unor termene. Este posibila refacerea unei lucrari sau repetarea unei etape dintr-un proiect.
Este necesar ca atitudinile si gesturile noastre sa fie cat mai legale.

Ficatul si pancreasul pot da semne de oboseala sau supraincarcare. De aceea, se recomanda o dieta potrivita voua si un regim de viata care sa includa o dezintoxicare, renuntarea la excese, mai mult somn si mai multa relaxare. Este recomandat sa fiti hiperactivi, sa adoptati un stil de viata in care sportul in aer liber sa fie practica zilnica, sau macar sub forma unei plimbari lungi pana la serviciu. Oxigenarea corecta este foarte importanta.De asemenea, important este sa fluidizati sangele-beti apa cat de multa, pentru ca exista riscuri ce decurg din ingrosarea lui.

Bucurați-vă de entuziasm evitând în același timp oamenii, locurile sau lucrurile care par ciudate, confuze.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website