Sfaturi utile la Eclipsa de Soare in Capricorn, 6 ianuarie 2019

Concentreaza-te pe strategii, obiective, actiuni. Schimbarile pozitive aduc satisfactie personala si maresc stima de sine.Te ajuta sa iesi din tristete , dezamagire, frustrare.

Accepta ca unele lucruri nu se pot schimba, dar depune toate eforturile pentru a schimba ceea ce poti.
Trebuie sa te eliberezi de suferinta, resentimente, temeri, tristete.Daca totusi simti ca nu esti in masura sa faci acest lucru singur, atunci solicita asistenta medicala sau apeleaza la terapii prin rugaciune si meditatie.

Nu iti face griji despre ceea ce cred ceilalti despre tine. Utilizeaza criticile pe care le primesti pentru a te analiza personal, în loc să le lasi să iti slăbească concepția de sine. Descopera-ti propria imagine, în loc să permiteți altora să o definească pentru tine.

Nu stagna din cauza sentimentelor de tristete si suferinta. Tristețea este un sentiment adesea asociat cu durerea care urmează unei pierderi, cum ar fi pierderea unui iubit, sănătatea, banii sau chiar un vis. Uneori, conflictele cu ceilalți, stresul și frustrările pot genera nefericire.
Desigur, nimeni nu este scutit de tristețe. Durerea este inevitabilă, dar suferința este opțională. Alege să înveți din experiențele tale și să mergi mai departe.

Nu te pune in pozitia de victima.Nici nu te gândi la asta. Rolul victimei este unul degradant, distrugându-ti stima de sine. Să-ți asumi responsabilitățile și să acționezi, chiar dacă există unele lucruri care te deranjează încă.

Pastreaza obiective realiste și nu pierde timpul cu visuri care sunt imposibil de realizat.
Exprima-ti recunostinta fata de tot ce ai. Recunostinta este o atitudine puternica care combate sentimentele de depresie. Îti forțează mintea să se gândească mai degrabă la lucrurile bune din viață decât la cele negative.

Multumeste lui Dumnezeu si spiritelor superioare. Exprima-ti recunoștință în momentul în care te trezesti și continua cu o atitudine de recunoștință pe tot parcursul zilei .

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website