Sfaturi utile la Luna Noua in Balanta, 28 septembrie 2019

Dragii mei, acum este momentul cel mai potrivit sa cautati solutii pentru salvarea sau echilibrarea unei relatii.
Fiecare relatie pe care o aveti este o reflectare a modului in care ganditi si va comportati. Gandurile pe care le aveti in mintea voastra subconstienta despre voi insiva sunt aceleasi ganduri si vibratii pe care le dati si le atrageti. Fiecare relatie si fiecare interactiune cu o alta persoana este o reflectare a propriilor voastre ganduri si sentimente. Pentru ca sa ajungeti la echilibru si armonie intr-o relatie trebuie sa ganditi pozitiv si sa aveti o iubire profunda si devotata fata de voi insiva.
Cautati binele in fiecare persoana, nu va plangeti, nu criticati si nu dati vina pe nimeni in afara voastra. Daca atrageti persoane care va produc un disconfort fizic, emotional si mental, inseamna ca voi aveti o problema care trebuie corectata, incercati sa depistati defectul din interiorul vostru, sa-l corectati si sa creati un echilibru al armoniei mentale, spirituale si fizice.

Creați ceea ce doriți intr-o relatie, gândindu-vă la bucuria unei relatii fericite. Imaginați-vă că aveți acest lucru acum și că veți acționa ca și când veți primi ceea ce ați cerut.
Faceti o lista cu sutele de calitati magnifice despre voi, incercati sa folositi aceste calitati pentru armonia si bunastarea unei relatii sau al unui parteneriat.

Eliberați-vă de ideea că sunteți responsabili pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Fiți conștienți de gândurile și sentimentele voastre pentru că vă creează viața.
Sa nu uitati niciodata, există doar trei lucruri pe care le puteți controla: gândurile, sentimentele și acțiunile voastre. Voi singuri controlati fericirea voastra.

De multe ori in viata iti este greu sa intelegi anumite lucruri, oameni sau actiuni. Iti este greu pentru ca in fiecare zi duci o lupta cu ego-ul tau care vrea sa te puna pe tine inaintea tuturor. Acceptarea inseamna sa nu mai judeci. Sa nu mai judeci oamenii si ceea ce fac, chiar daca ti se pare ca nu e bine pentru tine. Judecand orice om si orice situatie in mod vehement te poti transforma in ceea ce poate nu vrei sa devii. Toti oamenii pe care ii intalnesti sunt lectii de viata pentru tine, sunt o reflectare a ceea ce esti tu in interior. Ei sunt ajutoarele de care ai nevoie ca sa cresti. Acum este momentul sa-ti revizuiesti modul de comportament si atitudinea in relatiile cu ceilalti. Acceptarea incepe cu tine. Accepta-te si pe tine! Asa cum esti, asa cum simti. Acceptandu-te pe tine, iti va fi mai usor sa ii accepti si pe ceilalti. Abia atunci devii liber… liber sa te bucuri de calatoria ta.
Viata este o aventura frumoasa. Traieste-o acum! Iar cand inveti sa o accepti, iti vei gasi mai usor drumul si scopul.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website