Sfaturi utile la Luna Noua in Gemeni

Dragii mei, maine, 3 iunie, are loc Luna Noua in Gemeni.

Omule, alege azi sa urmezi drumul care te va ajuta sa traiesti cu adevarat, sa-ti recastigi libertatea interioara, libertatea de a spune ceea ce vrei si ceea ce simti , si mai ales de a pune in aplicare cu succes toate gandurile si trairile tale. Gandul tau are putere si lucreaza in favoarea ta, daca te eliberezi de minciuna, falsitate, dualitate, nehotarare, barfa, imprastiere.

Luna Noua in Gemeni este ideală pentru plantarea semințelor și stabilirea intențiilor, în special pentru lucrurile pe care vreti să le dezvoltati și să le manifestati, dar este recomandabil sa nu va implicati in actiuni de care nu sunteti siguri sau pe care nu le puteti finaliza. Sinceritatea fata de voi insiva trebuie sa fie maxima.Este necesar sa alegeti din mai multe solutii pe cea corecta, sa va faceti intelesi corect in planul comunicarii si al negocierilor, sa ajungeti la un numitor comun cu colaboratorii.

Este momentul sa va declarati intentiile clar si cu sinceritate:
Incotro va indreptati pasii, gandurile, spre ce va orientati eforturile? Pe ce alegeti sa va irositi energia? Ce va calauzeste acum? Care sunt ideile pe care doriti sa le puneti in aplicare?
Este momentul cel mai benefic sa acumulati informatii noi, sa va imbunatatiti cunoasterea.Ce studii sau cursuri trebuie sa faceti pentru a avea mai mult succes in activitatea profesionala si pentru a ocupa un post mai bun?

Va puteti bucura in viitor de succese si puteti obtine chiar o promovare, dar, s-ar putea sa fiti dezamagiti sa descoperiti pe parcurs ca educatia sau instruirea pun o bariera intre voi si scopul urmarit. S-ar putea de asemenea, sa existe deziluzii legate de traseul pe care-l urmeaza in prezent cariera voastra si sa decideti sa va reluati studiile pentru a va urma noul vis. Chiar daca viata voastra profesionala este echilibrata, ar trebui sa luati in considerare posibilitatea de a va largi aria cunostintelor, fie ca obtineti insusiri practice, fie ca urmati un curs de perfectionare, fie ca va explorati pe voi insiva-motivatiile, dorintele si ratiunea de a exista- si sa rezolvati orice probleme care va trag in jos.

Fara apelul la gandirea nedogmatica, eliberata de prejudecati, constrangeri si frici, nu puteti sa cunoasteti adevaratul scop al vietii. Trebuie sa va lasati mintea libera pentru a putea acumula noi informatii si a va forma un nou sistem de receptare a realitatii. Legatura cu propriile convingeri trebuie sa devina elastica, pentru a va permite explorarea altor sisteme de gandire.

Este absolut necesar sa aveti un orar bine pus la punct, dar si o agenda permisiva la modificari. Zvonurile, informatiile, trebuie verificate. Trebuie sa fiti atenti la scurgerile de informatie, la ratacirea accidentala sau intentionata a unor acte , la nerespectarea unor termene. Este necesar ca atitudinile si gesturile voastre sa fie cat mai legale.
Trebuie să fiti foarte atenți în toate chestiunile care necesită precizie a gândirii și judecată clară.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website