Sfaturi utile la Luna noua in Taur, 23 aprilie

Fii pregătit să renunti la ceva pentru a obtine ceea ce iti doresti. Daca ai nevoie de haine noi, atunci trebuie sa iti faci curat in dulap, sa  scapi de vechituri, noul vine numai atunci cand scapi de vechi.

Mai întâi trebuie să vezi prosperitatea în imaginația ta, sa simti ca ai deja acel lucru. O persoană poate atinge prosperitatea prin energia gândirii, intuiției și imaginației sale.

Extindeți mintea pentru a vedea bogăția în alte moduri.

Elibereaza-te de tot ceea ce  împiedică capacitatea de a vindeca, de a construi sau de a crea.
Recunoaste sănătatea ca prima bogăție a vietii tale si multumeste Divinitatii.
Utilizeaza averea și resursele tale pentru a-i ajuta pe ceilalti să-si îndeplineasca obiectivele și visele, deoarece aceasta generozitate se va intoarce la tine inzecit. Poti face acest lucru sub forma de sponsorizari sau donatii.

Fii pregatit pentru schimbarea sistemului de valori in care ai crezut pana acum .

Fii pregatit pentru schimbarile care vor urma, in timp ce lucrezi la ceea ce iti doresti.

Dacă dai ceva, se întoarce la tine. Când primești ceva, este foarte bine să împarți cu cei din jur. Dacă ai primit un dar și nu-l utilizezi, atunci insulți esența Dumnezeiască. Trebuie să te bucuri de daruri, astfel vei atrage și mai multe beneficii în viața ta.

Universul își va lua mereu zeciuiala. Aceasta este doar o lege de recunoștință față de sursa de sprijin – 10% din tot ceea ce ai. Niciodată nu știi cum se vor întoarce zeciuielile tale. Banii sunt o întâmplare. Dar zeciuiala poate veni și sub forma reconcilierii cu cineva, dobândirea de noi prietenii, recuperări, etc.

Dacă nu poți ierta oameni, nu poți accepta bogăția. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu-și găsește un loc în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative, care îți devorează sufletul și nu îți dau pacea minții.

Exprima-ti recunostinta pentru ceea ce ai deja

In timp ce initiezi actiuni noi,  ramai constient de fiecare moment care trece si  aminteste-ti ca astazi este tot ceea ce ai. Sa nu pierzi ziua de azi ingrijorandu-te pentru maine si avand regrete pentru cea de ieri.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website