Sfaturi utile la Luna Plina in Balanta, 19 aprilie 2019

Dragii mei, maine, 19 aprilie, se formeaza Luna Plina in Balanta. Aceasta Luna Plina este tensionata, de Uranus in Taur care activeaza zonele vulnerabile din sufletul vostru, acolo unde ati sedimentat nemultumirile, resentimentele, furiile, fricile, tristetile, frustrarile si le da amploare. De aceea se recomanda cat mai multa luciditate si detasare. Focusandu-va pe frustrarile si dezamagirile produse de alte persoane le dati amploare riscand sa ramaneti blocati in trecut.

Luna Plina in Balanta va face deosebit de receptivi si sensibili la raul produs de alte persoane. Pe fondul unui suflet nefericit si a unei minti nelinistite, Luna Plina in Balanta acutizeaza lupta interioara si atunci ies la suprafata ,,monstrii” din sufletul vostru: furiile, frustrarile, nemultumirile, iar informatiile percepute pot lua o coloratura puternic negativa. Tocmai de aceea se recomanda sa aveti activitati cat mai placute, reconfortante. Pentru ca in acest moment fiinta umana e ca o plastilina, o emotie puternica poate fi lesne retinuta sau inmagazinata, permitandu-i-se astfel sa opereze modelari ale atitudinii.

Dragii mei, fiecare relatie pe care o aveti este o reflectare a modului in care ganditi si va comportati. Gandurile pe care le aveti in mintea voastra subconstienta despre voi insiva sunt aceleasi ganduri si vibratii pe care le dati si le atrageti. Fiecare relatie si fiecare interactiune cu o alta persoana este o reflectare a propriilor voastre ganduri si sentimente. Pentru ca sa ajungeti la echilibru si armonie intr-o relatie trebuie sa ganditi pozitiv si sa aveti o iubire profunda si devotata fata de voi insiva.Asta presupune sa constientizati problema pe care o resimtiti la nivel fizic, emotional, mental etc., apoi sa incepeti sa va purificati gandirea care a atras-o, printr-un proces de iertare.” Te rog, iarta-ma ca te-am facut prizonierul gandurilor mele si fiindca, prin negativismul gandurilor mele, ti-am influentat in mod distructiv comportamentul” .Aceasta afirmatie va poate ajuta sa va eliberati din jugul unei relatii toxice.

Cautati binele in fiecare persoana, nu va plangeti, nu criticati si nu dati vina pe nimeni in afara voastra. Daca atrageti persoane care va produc un disconfort fizic, emotional si mental, inseamna ca voi aveti o problema care trebuie corectata, incercati sa depistati defectul din interiorul vostru, sa-l corectati si sa creati un echilibru al armoniei mentale spirituale si fizice.
Stabiliti-va intentia de a vedea binele din orice incercare negativa. Orice schimbare in plan relational ar trebui sa inceapa din sufletul si mintea voastra.

Creați ceea ce doriți intr-o relatie, gândindu-vă la bucuria unei relatii fericite. Imaginați-vă că aveți acest lucru acum și că veți acționa ca și când veți primi ceea ce ați cerut.
Faceti o lista cu sutele de calitati magnifice despre voi, incercati sa folositi aceste calitati pentru armonia si bunastarea unei relatii sau al unui parteneriat.

Eliberați-vă de ideea că sunteți responsabili pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Fiți conștienți de gândurile și sentimentele voastre pentru că vă creează viața.
Sa nu uitati niciodata, există doar trei lucruri pe care le puteți controla: gândurile, sentimentele și acțiunile voastre. Voi singuri controlati fericirea voastra.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website