Soarele in Berbec alaturi de Mercur retrograd in Berbec si planetele in Capricorn

Dragii mei, astazi ,20 martie, Soarele intra in zodia Berbec si sta aici pana in 20 aprilie. Va doresc celor nascuti in aceasta zodie minunata un sincer ,,La multi ani”, sa fiti fericiti, sa va impliniti visele.

Sunteti mai motivati de dorinta de a cuceri, de a initia ceva nou, puteti da dovada de entuziasm si spontaneitate dar si de impulsivitate. Dar, Soarele in Berbec se conecteaza negativ cu planetele in Capricorn, Marte, Satun si respectiv, Pluton, aspecte, care va obliga sa fiti extrem de realisti in privinta acumularilor voastre de pana acum, sa va evaluati corect posibilitatile.Unii dintre voi este posibil sa inchideti o etapa importanta in munca voastra si sa deschideti o alta epoca profesionala, nu neaparat o schimbare a locului de munca, ci poate fi vorba de o alta abordare a obligatiilor de serviciu, de alte prioritati, de un alt mod de a pune problema, vedeti, Mercur retrogradeaza in zodia Berbec, in 23 martie. Acest Mercur retrograd in Berbec poate activa reluarea unor discutii, negocieri, proiecte, care au ramas fara final clar.Faptul ca depindeti uneori de aprobarea sau ajutorul altora s-ar putea sa va displaca profund, faceti insa din aceasta experienta una placuta si mai ales utila. Pe de alta parte fiti foarte organizati, pentru ca munca si mai ales conflictele va pot epuiza, nu va consumati in conflicte inutile sau pentru evenimente asupra carora nu aveti nici un control ori responsabilitate.

Luna se afla in crestere pana in 31 martie si inspira o schimbare de traiectorie, mai multa motivare pentru realizari pe termen lung.

Trebuie sa alegeti din multele posibilitati si oferte pe cele mai solvabile sau pe care le puteti onora la nivelul cel mai inalt. Oricat ar fi castigul de tentant, este recomandabil sa nu va implicati in actiuni de care nu sunteti siguri sau pe care nu le puteti finaliza. Sinceritatea fata de voi insiva trebuie sa fie maxima. Incercati sa tineti cont si de sanatatea voastra cand va luati un angajament profesional, prin care vizati un castig, pentru ca este posibil ca munca sa va depaseasca fortele . Trebuie sa fiti atenti sa nu va risipiti talentele in asocieri paguboase.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website