Soarele in Fecioara

Dragii mei, astazi, 23 august, Soarele intra in zodia Fecioara. La multi ani, nativilor nascuti in zodia Fecioara, sa fiti fericiti, sa va impliniti visele!!!!!
Soarele in Fecioara va invita la ordine, responsabilitate privind modul in care traiti si munciti. Trebui sa acordati mai mare atentie la modul in care va hraniti.
Soarele in Fecioara se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur si respectiv, cu Saturn retrograd in Capricorn si formeaza impreuna cu aceste planete configuratia Marele Trigon in semne de pamant.

Aceasta configuratie astrala aduce un simt al disciplinei extrem de binevenit mai ales in cazul persoanelor obisnuite sa rezolve pompieristic problemele. Permite o reinnoire, o evolutie care tine cont de achizitiile trecutului, puteti reface pe baze mult mai constructive o situatie care parea pierduta sau compromisa. De exemplu, este un moment favorabil pentru o renovare, reutilare, reconditionare sau reparare.

Este un moment de maxima luciditate si eficienta, puteti sti mai bine ce vi se potriveste sau nu si ce puteti onora ca obligatii, cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor. Este un moment bun de reflectare la o posibila schimbare a locului de munca, imbunatatirea conditiilor de munca si viata. Puteti gasi solutii eficiente la problemele cu care va confruntati. Se pot pune baze solide pentru realizari pe termen lung. Va ajuta sa acceptati critici si sfaturi constructive, sa recunoasteti zonele care necesita imbunatatiri si sa luati decizii in acest sens.

Ar trebui să folositi acest timp pentru noi strategii in munca si afaceri. Dacă v-ati neglijat îndatoririle, acum puteti gasi solutii sau modalitati prin care sa le onorati. Este un timp favorabil pentru probleme privind sanatatea, pentru activitati casnice.
Aceste zile sunt minunate pentru depasirea obstacolelor dificile din trecut. Puteti avea mai multa disciplină și răbdare si puteți renunța la satisfacerea câștigurilor pe termen scurt pentru realizările pe termen lung.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website