Soarele in Gemeni

La multi ani nativilor nascuti in zodia Gemeni!!!! Sa fiti iubiti si fericiti!!!!
Dragii mei, astazi Soarele a intrat in zodia Gemeni.

Gemenii reprezinta zodia care va conecteaza mai puternic la mediu, va invie perceptiile. Este o perioada favorabila sa va imbogatiti cunoasterea, sa va planificati vacantele.Mediul devine mai prezent in viata voastra, legaturile interumane mai consistente si mai numeroase. Este tranzitul care va ajuta sa fiti mai adaptabili si mai permisivi, sa facilitati schimbul(de orice fel), cu viata, cu oamenii din jurul vostru. Este o lună bună să vă înscrieți la cursuri care vă interesează, să cititi mai mult sau să participați la seminarii.

Soarele in Gemeni va poate ajuta sa aveti o abordare mai elastica intr-o problema sau intr-o situatie blocata, profitati de aceste zile cu Soarele in Gemeni sa scapati de blocajele mentale prin modelarea gandirii, prin acceptarea faptului, ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit sa le vedeti pana acum. Ca alti oameni au alte impresii despre viata, ca experienta personala poate fi imbogatita de experientele celorlalti.

In perioada 30 mai -11 iunie, Soarele formeaza o conjunctie cu Mercur in Gemeni.Sunt zilele unei schimbari sau adaptari inspirate in vederea reusitei viitoare, ale unor concesii menite sa relanseze colaborarile. Descoperiti in aceste zile ca puteti renunta mai usor decat ati crezut la unele tabieturi sau conceptii, ca, gandirea va este mai elastica decat ati crezut, ca, va puteti acomoda mai usor la unele schimbari, dar, trebuie sa fiti atenti cuadratura cu Neptun in Pesti amendeaza drastic neglijentele, pentru ca riscati sa va aruncati in situatii insuficient analizate, pentru ca ignorati calculele si strategiile ce va pot aduce o victorie consistenta in timp, lasandu-va purtati mai mult de ignoranta decat de eficienta.

Cuvintele sunt energii și când vorbiti cu intenție si sinceritate puteti construi relații și oportunități, nu uitati gandurile va creaza realitatea, de aceea fiti atenti la orice gand pe care il aveti in aceasta perioada.
Va place să știți ce se întâmplă în viețile altor oameni. Uneori, această iubire a informațiilor se poate extinde in bârfe, stiri, zvonuri, informatii, care va distrag atentia de la scopul existentei si va iau din puterea spirituala.
Acest lucru nu ar fi rau atat timp cat va ajuta sa va imbogatiti cunoasterea si acest lucru poate fi benefic daca ceea ce i se intampla altuia risca sa vi se intample si voua. Este important acum sa fiti mai discreti, sa aveti grija cui va confesati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website