Soarele in Pesti alaturi de Mercur si Neptun in Pesti

Dragii mei, Soarele a intrat in zodia Pesti si sta aici pana in 20 martie. La multi ani, nativilor nascuti in zodia Pesti !!!!! Sa fiti fericiti !!!!
In zodia Pesti se afla Neptun dar si Mercur care retrogradeaza in aceasta zodie in perioada, 5 martie – 28 martie.
Mercur, Neptun si Soarele in Pesti va inspira sa va lasati condusi de spiritele superioare, intuitie, imaginatie, inspiratie , sa intelegeti ca dincolo de planul fizic exista o lume nevazuta care va vegheaza permanent. Rugaciunile voastre pot sa ajunga mai usor la Dumnezeu si devin esentiale in aceasta perioada, va pot ajuta sa scapati de temeri, nesiguranta, frica, depresii, obsesii. Este cea mai benefica perioada sa descoperiti sau sa redescoperiti divinul din interiorul vostru.

Pestii sunt definiti prin conflictele empatie-detasare, daruire-indiferenta/abandonare, salvare-victimizare. Va trebui sa va decideti spre ce pol tindeti, si care sunt consecintele alegerii voastre.

Cu Mercur, Neptun si Soarele in semnul mutabil al Pestilor sunteti ghidati de sentimente mai altruiste, sunteti motivati sa visati mai mult, sa va imaginati fapte, lucruri, intamplari.Sunteti mai receptivi si mai sensibili la ce se intampla cu voi si cu semenii vostri, uneori atat de profund incat va lasati atinsi si raniti de suferinta voastra si a persoanelor iubite. Este important acum sa nu va alimentati spaimele, depresiile, nefericirile, pentru ca le dati amploare. Provocarea spirituala este de a deveni mai sensibili, mai smeriti si spirituali si nu mai vulnerabili in fata dificultatilor.

Intuitia si telepatia sunt activate in aceasta perioada si va pot ajuta sa descoperiti intelesuri subtile ale problemelor cu care va confruntati. Unii dintre voi puteti sa primiti mesaje pe cai mai putin obisnuite, care va atentioneaza asupra unei situatii din viata voastra, de aceea, ar trebui sa dati mai multa atentie mesajelor primite prin vise si pe cale telepatica.

Aceste tranzite astrale favorizeaza orice munca care cere compasiune si serviciu in favoarea semenilor, inspiratie, intuitie, creativitate, imaginatie, talent artistic. Este un timp favorabil sa scrieti, sa pictati, sa dansati, sa va puneti in aplicare talente mai vechi sau sa va slefuiti talentele. Transformati-va intr-un vorbitor inspirat sau in orice altceva care va stimuleaza gandirea, talentele si creativitatea.Lasati-va purtati de inspiratie si profitati la maxim de ea.Cel de-al saselea simt va poate orienta in directia corecta. Ascultati-va vocea launtrica.
Exista sanse mari sa aveti un hobby aproape secret. Dedicati-va incercarii de a va descoperi latura creativa a personalitatii, daca nu ati facut-o inca si explorati-va din plin energia creatoare.

Este o perioada favorabila sa incepeti un curs reiki sau in domeniul psihologic, parapsihologic, artistic, dar ar trebui sa evitati perioada 5 martie-28 martie cand Mercur devine retrograd in Pesti.
In perioada 5 martie-28 martie poate exista foarte multa confuzie, puteti face foarte multe gafe, se pot face promisiuni false, ceea ce transmiteti prin cuvinte este posibil sa fie inteles gresit, de aceea, nu se recomanda sa luati decizii importante de viata, pentru ca ori nu aveti toate informatiile sau aveti prea multe si este foarte greu sa luati cea mai buna decizie intr-o situatie data. In aceasta perioada, nu ratiunea este cea care va salveaza, ci intuitia, dar pentru a lua decizia corecta pe baza intuitiei, este nevoie de credinta in divinitate, inspiratie si o inima capabila sa ierte. De asemenea, cei cu o vointa slaba si cu o tendinta catre autocompatimire, ar trebui sa-si intareasca mentalul prin rugaciuni rostite din suflet.

Pesti reprezinta legatura voastra cu divinitatea. Toate actiunile care promoveaza iubirea, sub orice forma, la nivelul ei cel mai inalt, cel neconditionat, stau sub semnul Pestilor.
Soarele in Pesti, alaturi de Neptun si Mercur in Pesti, va inspira sa cautati dincolo de aparente o realitate ce transcede materia (sa cautati vindecarea dincolo de handicapurile fizice, psihice si emotionale, lumina dincolo de intuneric, sufletul dincolo de trup, puritatea dincolo de viciu, iertarea dincolo de pedeapsa).
Dincolo de materie puteti gasi, acum, o lume fascinanta sau iluzorie in functie de imaginatia voastra populata cu demoni sau ingeri.

Perioada care urmeaza sa o traiti activeaza filonul religios si va face mai intuitivi, mai sensibili la mesajele religioase, la valorile spirituale, mai receptivi la aspectele subtile, transpersonale ale vietii, dar poate si mai mistici, mai inclinati sa va lasati sedusi de himere, de iluzii si de propriile voastre proiectii.
Planetele in Pesti, Mercur si Neptun, alaturi de Soare va ajuta sa va descoperiti sau redescoperiti latura spirituala, sa va impliniti visele, dar poate insemna insa, si fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri iluzorii, vedeti, aceste planete se conecteaza negativ cu Jupiter in Sagetator.
Se recomanda sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore inainte de a trece la treaba.Fiti de asemenea, prudenti in ceea ce priveste judecarea unei noi cunostinte dupa aparente, mai ales daca este vorba despre un potential partener de afaceri sau de cuplu, verificati orice zvon sau orice informatie pe care o primiti. Faptul de a avea incredere intr-o persoana nepotrivita ar putea sa va produca pagube financiare, dezamagiri, iluzii si nefericire.
Credinta, iubirea si iertarea devin esentiale in aceasta perioada si sunt medicamente sigure pentru orice suferinta si orice boala.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website