Soarele in Rac. Eclipsele lunii iulie 2019.

Dragii mei, astazi , 21 iunie, Soarele intra in zodia Rac si sta aici pana in 22 iulie. Va doresc ,,La multi ani”, nativilor nascuti in zodia Rac! Sa fiti fericiti, sa va bucurati de viata!

Soarele in Rac, alaturi de Mercur in Rac(planeta mentalului) va provoaca sa va intoarceti in trecut, sa incercati sa intelegeti mai profund cauzele unor evenimente. Numai asa puteti sa va detasati de ranile sufletesti, de regrete, de conceptii si judecati care nu va mai servesc, vedeti pe parcursul lunii iulie, Mercur devine retrograd in Rac pe fondul celor doua Eclipse. ECLIPSA DE SOARE ÎN RAC (2 IULIE ORA 22:17) si respectiv, ECLIPSA DE LUNĂ ÎN CAPRICORN (17 IULIE ORA 0:38).
Aceste doua eclipse pe axa familiei pe fondul lui Mercur retrograd in Rac va pun in legatura cu propriul trecut, dar si cu trecutul persoanelor pe care le mosteniti genetic, material ori karmic. Astfel relatia cu parintii si familia ar trebui sa capete o noua dimensiune, si aveti sansa sa o intelegeti la un nivel mai profund. Iertarea, acceptarea reciproca reusesc sa va elibereze din stransoarea unor legaturi care va tineau prizonieri. La nivel subtil iertarea va curata aura si va reda controlul asupra propriei vieti. Puteti scapa acum de orice balast, de orice amintire dureroasa de orice suferinta, de orice boala, daca va eliberati de tristete, ura, resentimente, mahnire, nemultumire. Este necesara o repunere in ordine a relatiei cu trecutul, si a relatiei cu persoanele pe care le mosteniti genetic.
In luna iulie se cere rezolvarea definitiva a traumelor, depasirea nemultumirilor prin detasarea de contextele vechi care au produs suferinta, intarirea sufleteasca prin renuntare la invinovatire, printr-o acceptare inteleapta a situatiei in care va aflati, prin iertare, compasiune, detasare intelegere.

Este necesar sa va analizati tiparele mentale si atitudinale si sa le adaptati la prezent. Este momentul in care sufletul are nevoie sa se elibereze de tot ce este rau, obligandu-va sa faceti lumina acolo unde ati cronicizat o situatie de viata. Este o perioada favorabila sa aduceti pace si echilibru in sufletul vostru prin modelarea gandirii, iertare, impacare cu cei apropiati.Este momentul sa intelegeti ca majoritatea bolilor au drept cauza emotiile voastre, care si ele au drept cauza propriile voastre ganduri si conceptii de viata, perceptiile si semnificatiile pe care le dati vietii.

Amintirile din trecut pot reveni acum in atentia voastra, este posibil sa reintalniti o persoana de care ati fost foarte legati afectiv in trecut, eveniment ce va confrunta cu posibilitatea de a tamadui o rana mai veche, de a ierta sau de a cere iertare, inchizand astfel definitiv un capitol de viata ce v-ar fi putut tine pe loc, sau puteti trai o situatie repetitiva in care ajungeti sa traversati aceeasi problema dar poate cu alte personaje .Puteti intampina probleme in relatia cu copiii. Natura acestor probleme tradeaza fie o lipsa acuta de schimb afectiv, fie neasumarea responsabilitatilor in calitate de parinte
In luna iulie pot fi dezgropate nemultumiri mai vechi, frustrari, complexe, care trebuie intelese, vindecate, eventual marturisite. Partea buna este ca in felul acesta puteti afla foarte clar ce nu merge in relatie, ce nevoi nu va sunt satisfacute si ce rani ale trecutului refuza sa se inchida. De asemenea pot reveni in atentia voastra amintiri ale persoanelor care nu mai sunt. Aici este necesara intarirea sufleteasca printr-o acceptare inteleapta a acestei pierderi.
Pe parcursul lunii iulie veti intalni frecvent situatii care evoca trecutul cu scopul de a regla relatia cu acesta, de a va desprinde intr-un mod armonios, nedureros, prin intelegere, iubire si iertare.

Soarele si Mercur in Rac se conecteaza favorabil cu Neptun retrograd in Pesti amplificand imaginatia, intuitia si telepatia . Aceste configuratii astrale deosebit de pozitive, va incurajeaza in mod subtil, sa cautati in interior raspunsurile, la intrebarile coplesitoare ale vietii, va ajuta sa depasiti tensiunile sa scapati mai usor de tristete, resentimente, furie interioara, ura.
Soarele si Mercur in Rac se opun lui Pluton si Saturn retrograde in Capricorn reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere.
Soarele in Rac se conecteaza pozitiv cu Uranus in Taur, puteti gasi modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website