Soarele in Varsator

Dragii mei, in 20 ianuarie Soarele a intrat in zodia Varsator. Va doresc celor nascuti in aceasta zodie minunata un sincer ,,La multi ani”, sa fiti fericiti, sa va impliniti visele si sa cultivati calitatile acestei zodii: originalitate, inventivitate, genialitate, altruism, bunavointa, umanitate, spirit civic si de prietenie, simtul dreptatii, al egalitatii si al fraternitatii.

Soarele in Varsator va provoaca sa faceti un prim pas catre creativitate, schimbare, innoire, reinnoire, catre exprimarea libertatii interioare.
Soarele in Varsator va impulsoniaza sa va puneti in aplicare visurile, idealurile, impulsurile launtrice, dar pentru a face acest lucru trebuie sa treceti dincolo de formulele traditionale in care ati trait pana acum. Acum este momentul pentru a visa din nou, pentru a va croi drum catre proiectele in curs de formare.

Soarele in Varsator va poate face mai constienti de ceea ce este depasit in viata voastra si va provoaca sa gasiti noi modalitati de a face lucrurile.

Trecerea Soarelui prin Varsator este o oportunitate minunata de a renunta la identitatile voastre personale si de a fi mai preocupati de viata celor mai putin favorizati de soarta. Varsatorul este semnul umanitar al zodiacului foarte preocupat de vietile si situatia celorlalti, in acest sens este un timp favorabil pentru a face voluntariat pentru persoane defavorizate de soarta, sau pentru a lupta pentru drepturile omului sau o cauza umanitara.

Varsatorul militeaza pentru egalitate si fraternitate intre oameni, de aceea este momentul potrivit sa-i priviti pe ceilalti oameni ca fiind fratii vostri, egalii vostri, indiferent de religia, pozitia sociala, apartenenta politica, pe care o au. Priviti-le calitatile pe care le au, incercati acum, sa vedeti binele din oameni si sa intelegeti ca fiecare om este important in aceasta lume, are rolul lui pe acest pamant si contribuie cu ceva la evolutia omenirii.

Varsatorul este zodia prieteniei si a omeniei si, ca, semn al grupurilor și al prieteniei, Varsatorul iubește să se întâlnească cu suflete asemănătoare și să facă schimb de idei noi. Participarea la orice grup sau organizație vă va ajuta să vă extindeți cunoasterea și cercul vostru social.

Varsatorul este foarte sociabil , profitati de energia Varsatorului pentru a va largi cercul de prieteni.

Mesajul pe care il aduce Soarele in Varsator este acela ca, libertatea interioara o puteti dobandi numai daca va acceptati pe voi asa cum sunteti, daca va acceptati conditia in care va aflati, daca traiti in armonie cu propriu trup. Acceptandu-va pe voi, sunteti mai dispusi sa-i acceptati pe ceilalti asa cum sunt, sa recunoasteti ca oamenii sunt diferiti(exista diferente de rasa, religie, cultura, educatie, apartenenta politica, orientare sexuala). Acceptand ca oamenii sunt diferiti va eliberati de judecatile subiective si ideile preconcepute pe care le-ati putea emite la adresa lor. Abia atunci toate piedicile din calea iubirii adevarate se pot narui.
Aceasta acceptare va ajuta sa deveniti niste oameni liberi, sa oferiti libertate celor din jurul vostru si sa aveti mai mult control asupra destinului vostru.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website