Soarele in zodia Rac

Dragii mei, Soarele a intrat in zodia Rac. Va doresc ,,La multi ani”, nativilor nascuti in zodia Rac!!!! Sa fiti fericiti, sa va bucurati de viata!!!!

Dragii mei, Soarele in Rac, alaturi de Mercur in Rac(planeta mentalului) va provoaca sa va intoarceti in trecut, sa incercati sa intelegeti mai profund cauzele unor evenimente. Numai asa puteti sa va detasati de ranile sufletesti, de regrete, de conceptii si judecati care nu va mai servesc. Este necesar sa va analizati tiparele mentale si atitudinale si sa le adaptati la prezent. Este momentul in care sufletul are nevoie sa se elibereze de tot ce este rau, obligandu-va sa faceti lumina acolo unde ati cronicizat o situatie de viata. Este o perioada favorabila sa aduceti pace si echilibru in sufletul vostru prin modelarea gandirii, iertare, impacare cu cei apropiati.

Amintirile din trecut pot reveni acum in atentia voastra, memoria si intuitia pot fi la cote maxime.
Soarele in Rac se conecteaza favorabil cu Jupiter retrograd in Scorpion si respectiv, cu Neptun retrograd in Pesti, si formeaza impreuna cu aceste planete configuratia Marele trigon in semne de apa.

Acest aspect astral deosebit de favorabil aduce comapsiune, iertare, toleranta, creativitate, telepatie , empatie, vindecari miraculoase, puteri paranormale.
Acest aspect astral, deosebit de pozitiv, va incurajeaza in mod subtil, sa cautati in interior raspunsurile la intrebarile coplesitoare ale vietii.
Este posibil ca visele voastre sa fie sugestive si revelatorii si acesta este un moment deosebit de prielnic sa va conectati la vocea voastra launtrica. Daca nu v-ati considerat niciodata a fi o persoana intuitiva, acum, este momentul sa descoperiti aceasta latura a personalitatii voastre. Veti putea beneficia de pe urma mesajelor subtile venite din astral.

Soarele in Rac se opune lui Pluton retrograd si Saturn retrograd in Capricorn, reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere.
Soarele in Rac se conecteaza pozitiv cu Uranus in Taur, puteti gasi modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website