Soarele in Pesti alaturi de Mercur si Venus in Pesti

Dragii mei, astazi, 18 februarie, Soarele intra in zodia Pesti. Va doresc celor nascuti in aceasta zodie minunata un sincer ,,La multi ani” sa fiti fericiti, sa va impliniti visele !!!!

Cu Mercur si Venus, deja in semnul mutabil al Pestilor, sunteti ghidati de sentimente mai altruiste, sunteti motivati sa visati mai mult, sa va imaginati fapte, lucruri, intamplari.Sunteti mai receptivi si mai sensibili la ce se intampla cu voi si cu semenii vostri, uneori atat de profund incat va lasati atinsi si raniti de suferinta voastra si a persoanelor iubite. Este important acum sa nu va alimentati spaimele, depresiile, nefericirile, pentru ca le dati amploare. Provocarea spirituala este de a deveni mai sensibili, mai smeriti si spirituali si nu mai vulnerabili in fata dificultatilor. Marirea puterii interioare ( prin rugaciuni, meditatii, activitati care relaxeaza si aduc pace sufletului,) va poate ajuta sa eliminati pericolele, spaimele, fricile din exterior.

Este un timp favorabil sa scrieti, sa pictati, sa dansati, sa puneti in aplicare talente mai vechi sau sa va slefuiti talentele. Transformati-va intr-un vorbitor inspirat sau in orice altceva care va stimuleaza gandirea, talentele si creativitatea.Lasati-va purtati de inspiratie si profitati la maxim de ea.Cel de-al saselea simt va poate orienta in directia corecta. Ascultati-va vocea launtrica.
Exista sanse mari sa aveti un hobby aproape secret. Dedicati-va incercarii de a va descoperi latura creativa a personalitatii, daca nu ati facut-o inca si explorati-va din plin energia creatoare.

Pesti reprezinta legatura voastra cu divinitatea. Toate actiunile care promoveaza iubirea, sub orice forma, la nivelul ei cel mai inalt, cel neconditionat, stau sub semnul Pestilor.
Soarele in Pesti, alaturi de Venus si Mercur in Pesti, va inspira sa cautati dincolo de aparente o realitate ce transcede materia (sa cautati vindecarea dincolo de handicapurile fizice, psihice si emotionale, lumina dincolo de intuneric, sufletul dincolo de trup, puritatea dincolo de viciu, iertarea dincolo de pedeapsa).
Dincolo de materie puteti gasi, acum, o lume fascinanta sau iluzorie in functie de imaginatia voastra populata cu demoni sau ingeri.

Perioada care urmeaza sa o traiti activeaza filonul religios si va face mai intuitivi, mai sensibili la mesajele religioase, la valorile spirituale, mai receptivi la aspectele subtile, transpersonale ale vietii, dar poate si mai mistici, mai inclinati sa va lasati sedusi de himere, de iluzii si de propriile voastre proiectii.
Planetele in Pesti, Mercur si Venus, alaturi de Soare va ajuta sa va descoperiti sau redescoperiti latura spirituala, sa va impliniti visele, dar poate insemna insa, si fixarea unor obiective nerealiste si a unei gandiri iluzorii, vedeti, aceste planete se conecteaza negativ cu Marte in Sagetator.

Se recomanda sa cantariti argumentele si contraargumentele oricarei decizii majore inainte de a trece la treaba.Fiti de asemenea, prudenti in ceea ce priveste judecarea unei noi cunostinte dupa aparente, mai ales daca este vorba despre un potential partener de afaceri sau de cuplu, verificati orice zvon sau orice informatie pe care o primiti. Faptul de a avea incredere intr-o persoana nepotrivita ar putea sa va produca pagube financiare, dezamagiri, iluzii si nefericire.

Dragii mei, cand Soarele traverseaza zodia Pesti este sfarsitul unui capitol din viata voastra, este o perioada minunata pentru meditatie, pentru rugaciune, pentru contemplatie, pentru imaginatie si visare. Este momentul sa va intrebati ce trebuie sa faceti in viitor, ca, aceste vise sa devina realitate. Este momentul sa fiti schimbarea pe care doriti sa o vedeti in viata voastra, si, atunci toate visele pot deveni realitate.Este momentul pentru o transformare totala la nivel emotional si mental, capacitatea voastra de transformare interioara va poate aduce miracolele pe care le cautati. Credinta, iubirea si iertarea devin esentiale in aceasta perioada si sunt medicamente sigure pentru orice suferinta si orice boala.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website