Tranzitul lui Marte in Capricorn, in mers direct

Dragii mei, ieri, 17 martie, Marte, (planeta energiei, a curajului) a intrat in zodia Capricorn.
Tranzitul lui Marte este foarte important pentru ca traversează o mare perioadă din anul 2018, zodiile Vărsător şi respectiv Capricorn si aduce lectii importante de viata. La un moment dat Marte retrogradează în aceste zodii, în perioada 27 iunie-27 august.
27 IUNIE – 13 AUGUST ÎN VĂRSĂTOR
13 AUGUST – 27 AUGUST ÎN CAPRICORN

Pana in 16 mai, Marte are un parcurs direct prin zodia Capricorn. In 16 mai Marte intra in Varsator. In perioada 27 iunie-13 august, Marte retrogradeaza in Varsator. In perioada 13 august-27 august, Marte retrogradeaza in Capricorn. Marte isi reia mersul direct prin Capricorn in perioada 27 august-10 septembrie.

Dragii mei, Marte în Capricorn in mers direct va provoaca sa va afirmati într-un mod practic, rațional, auto-controlat, disciplinat, bine organizat, perseverent, structurat, eficient. Este nevoie de mai multa rabdare, ordine si disciplina pentru a va atinge obiectivele si dorintele. Acum puteti face progrese numai daca actionati in mod lent si constant, daca dati dovada de rabdare, munca si perseverenta in ceea ce intreprindeti.Semintele pe care le-ati plantat la inceputul anului ar putea sa dea roade acum.

Actiunile lui Marte in Capricorn au intotdeauna la baza motivatii solide si scopuri bine definite, dar, in lipsa acestor motivatii puteti intampina obstacole si esecuri in ceea ce intreprindeti.
Marte in Capricorn se conecteaza negativ cu Mercur retrograd in Berbec, aspect, care face comunicarea foarte dificila, de aceea este nevoie de rabdare si intelepciune, pentru a va ajuta pe voi si pe cei din jurul vostru.Pe de alta parte acest aspect va ajuta sa intelegeti ca intepenirea intr-o singura maniera de lucru, de atitudine nu face decat sa acutizeze o criza in viata voastra si sa va tina pe loc-este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile, sa renuntati la riposte si inacceptare in favoarea unor actiuni intelepte.

Dragii mei, Marte in Capricorn vrea sa faca lucrurile cum trebuie, chiar daca trebuie sa traga din greu fizic si psihic, nimic nu se obtine usor sub aceasta influenta astrala ci numai prin munca si eforturi sustinute. Sub acest tranzit astral chiar si cele mai impulsive persoane par sa o lase mai moale, fie din cauza ca simt nevoia de a se gandi mai bine la ceea ce fac, fie pentru ca intampina o mare dificultate in a actiona sau au impresia ca sunt nevoite sa rastoarne muntii.
Acest context astral va vorbeste de valoarea efortului, sa avansati pe un drum ce urca anevoios, nisipos, dar la capatul lui va asteapta un mare succes, iar succesul va fi pe masura eforturilor depuse.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website