Tranzitul lui Marte in Gemeni, 21 aprilie-4 iunie.

 

Dragii mei, in perioada 21 aprilie-4 iunie, planeta Marte traverseaza zodia Gemeni.

Marte in Gemeni formeaza o receptie mutuala cu Mercur retrograd in Berbec, 20 aprilie-3 mai, ceea ce imprima gandirii voastre mai mult dinamism, va stimuleaza curajul de a declansa o actiune sau o activitate pe care v-ati propus-o anterior.Puteti fi mai energici, categorici, certareti sau critici, dar aceste tensiuni si critici pot fi uneori constructive, va provoaca si va constrang sa iesiti din amorteala, teama, fixitate, sa luati decizii clare in conditii de criza, alteori distructive,  acum pot iesi la iveala nemultumiri neexprimate, care pot degenera in conflicte, de aceea, se recomanda sa nu va consumati in conflicte inutile asupra carora nu aveti nici un control. Trebuie sa va inarmati cu calm si rabdare, impulsivitatea, teribilismul, riscul, nervozitatea, va pot costa foarte mult, in aceasta perioada.

Marte in Gemeni, alaturi de Mercur retrograd in Berbec, va trezesc din amorteala si va dau un imbold sa gasiti solutii ingenioase la dificultatile din trecut, aduc foarte multe discutii, dezbateri, dar pot aduce si clarificari in orice tip de parteneriate. Astfel puteti deveni mai receptivi la aspectele pe care le-ati neglijat, este o perioada favorabila sa va remodelati relatia cu mediul, sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi la intamplarile vietii.

Receptia mutuala dintre Marte in Gemeni si Mercur retrograd in Berbec, va da ocazia sa reveniti asupra unor pozitii nerealiste sau riscante, asupra unor negocieri sau dezbateri din trecut si sa gasiti solutii care sa va avantajeze, strategii prin care sa acoperiti pierderile sau sa reduceti costurile intr-o afacere sau un proiect.

Contextul astral este favorabil rezolvarii unor probleme mai vechi si mai putin pozitiv noilor inceputuri, noilor colaborari. Poate fi de asemenea, favorabil recuperarii unor bani dintr-o activitate trecuta, in special in preajma Lunii Noi in Taur din 26 aprilie.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website