Tranzitul lui Marte in Rac, 16 mai 2019 -2 iulie 2019

Dragii mei, Racul simbolizeaza familia, traditia, patrimoniul personal sau al cuplului.
Tranzitul lui Marte in Rac va poate aduce o dorinta puternica de a va securiza emotional si material, de a va apara cat mai bine averea, agoniseala si indica ce faceti concret in acest sens si modul in care alegeti sa actionati pentru a avea siguranta emotionala si materiala. Acum este momentul sa cautati solutii care va securizeaza emotional si material. Daca pentru unii dintre voi sunt importanti banii atunci trebuie sa depuneti toate eforturile in aceasta directie, sa va echilibrati bugetul familial , sa vi-l mariti. Pentru altii importante sunt sentimentele, comunicarea cu copiii, atunci trebuie sa lucrati pentru a aduce noutate in relatia de cuplu, pentru a aprinde flacara iubirii in cuplul vostru.

Marte in Rac formeaza un sextil cu Venus in Taur, aspect favorabil pentru consolidarea relatiei de cuplu, fie printr-un proiect comun sau prin reaprinderea pasiunii in cuplu, fie prin aparitia unui copil. Acest Marte in Rac permite bunastarea vietii personale cu conditia ca fiecare dintre parteneri sa doreasca sa-l securizeze pe celalalt, dar relatia conjugala va poate pune pe ganduri, va poate aduce foarte multe framantari interioare, acum pot iesi la iveala probleme familiale, nemultumiri din trecut, complexe, care trebuie intelese, vindecate si rezolvate, vedeti, Marte in Rac formeaza aspecte tensionate cu Pluton si Saturn retrograde in Capricorn.

Marte in Rac formeaza un trigon cu Neptun retrograd in Pesti, aspect care va poate ajuta sa va vindecati traumele sufletesti, sa va detasati de cauzele si contextele vechi care au produs suferinta, prin iertare, iubire si credinta.
Sextilul care se formeaza intre Marte in Rac si Uranus in Taur va da ocazia sa priviti relatia de familie dintr-o perspectiva noua, punand accent pe ceea ce trebuie corectat, imbunatatit sporit. Sunt posibile in aceste zile realizari de ordin material.Casnicia primeste un imbold, iar partenerii se sincronizeaza mai bine cand este vorba de realizari in plan patrimonial.Eforturile se unesc in vederea atingerii prosperitatii si a nivelului de trai si educarii copiilor.

Pentru cei care va aflati in relatii tensionate de foarte mult timp, care nu sunteti receptivi la schimbare, tranzitul lui Marte in Rac poate sa fie dificil, unii dintre voi va puteti pune acut problema separarii, in timp ce altii puteti realiza ca pentru a merge mai departe este obligatorie rezolvarea unor probleme mai vechi si clarificarea unor nemultumiri care pot iesi la iveala, acum.
Crizele familiale sau tensiunile va provoaca sa iesiti din teama, fixitate, amorteala, sa va luati cu adevarat viata in maini, sa va maturizati si sa aveti puterea sa renuntati la falsa siguranta pe care v-ati creat-o, sa intelegeti ca adevarata siguranta ar trebui sa o gasiti in interiorul vostru. Este posibil ca unii dintre voi sa va aflati intr-o casnicie doar de dragul unor traditii, a unui act si sa nu va lege nimic altceva, dar acest Marte in Rac vine acum si va rascoleste sufletul, sentimentele, scoate la iveala toate frustrarile interioare va provoaca sa va intelegeti profund nevoile de siguranta personala, sa realizati ca trebuie sa iesiti din formulele traditionale dictate de familie si societate, sa va construiti propriul mediu intim, bazat pe iubire si intelegere reciproca in care sa va simtiti liberi si sa oferiti in acelasi timp libertate celor apropiati, vedeti, Marte in Rac formeaza un sextil cu Uranus in Taur.

Dragii mei, amintirile din trecut vor reveni acum in atentie voastra, vor fi foarte vii, pot exista reintalniri cu persoane pe care nu le-ati mai vazut.

Marte in Rac poate aduce excese culinare pe un fond emotional, care va pot aduce cateva kilograme in plus, deci atentie la atitudinea fata de mancare, pofta, lacomia, nevoia de senzatii puternice va pot aduce probleme de sanatate, puteti acumula toxine in organism. Este posibil acum ca la unii dintre voi mancatul sa devina un mod de a va iubi, de a va proteja, dar excesele culinare sunt de fapt o lipsa acuta de atentie si iubire. De asemenea , Marte in Rac poate predispune la boli de stomac, tulburari digestive.

Marte in Rac formeaza aspecte pozitive cu Venus, Mercur si Uranus in Taur, puteti gasi modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.
Marte in Rac favorizeaza urmatoarele activitati: activitati casnice care implica constientizarea nevoilor personale, activitati legate de confortul personal: decoratiuni interioare, renovari, activitati legate de copii .

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website