Tranzitul lui Marte in Leu, 20 iulie-5 septembrie

 

Dragii mei, tranzitul  lui Marte(planeta energiei, a deciziilor) in Leu in perioada 20 iulie -5 septembrie  poate aduce in viata fiecaruia dintre voi mai multa pasiune, vointa si ambitie de a va pune in aplicare talentele.
Marte in Leu va poate da ambitia necesara sa va puneti in valoare potentialul creativ, puteti arata lumii cat sunteti de buni, de inzestrati, va poate aduce implinirea dorintelor voastre, dar este important sa nu va lasati condusi de orgolii, vedetism, dorinta de a impresiona numai pentru a primi laude, pentru a culege admiratie pentru ca in acest caz puteti inregistra esecuri.

Dragii mei, acest Marte in Leu poate fi o ispita puternica de a determina pe cineva sa va iubeasca doar pentru a va hrani vanitatea, de acest lucru trebuie sa va feriti acum.

Marte in Leu formeaza un trigon cu Uranus in Berbec in perioada 23 august -4 septembrie . Aceasta perioada aduce evenimente favorabile in plan creativ, recreativ, sentimental, in relatiile  cu copiii, surprize neasteptate din partea persoanelor iubite si a copiilor, proiecte interesante, o abordare mai pasionala a relatiei de iubire, dorinta de a avea un copil. Este posibil ca mariajul sa se imbunatateasca  prin  aprinderea pasiunii, prin aparitia unui copil, in urma unei vacante de neuitat,  vedeti Marte in Leu formeaza un sextil cu Jupiter in Balanta in perioada 8 august-4 septembrie. Celor singuri le poate crea numeroase oportunitati de intalniri incantatoare, posibil chiar o dragoste la prima vedere.
Cu acest Marte in Leu nevoia de recunoastere poate fi uriasa .   Trigonul pe care acest Marte in Leu il primeste de la Saturn in Sagetator in perioada 12 august-2 septembrie insista sa va tratati foarte matur potentialul creator si sa-i dati o directie constructiva, acest trigon dintre Marte si Saturn va avertizeaza ca pretentiile de realizare ale fiecaruia dintre voi trebuie sa se bazeze pe munca, autocontrol si perseverenta.
Acest trigon care se formeaza intre Marte in Leu si Saturn in Sagetator poate sa aduca pentru multi dintre voi mari succese materiale si profesionale, pentru  munca depusa in ultimul an, puteti ajunge sa ocupati o pozitie importanta in societate. Este un aspect favorabil pentru legalizarea unei relatii mai vechi de iubire.

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website