Tranzitul lui Marte in Varsator in perioada 9 noiembrie-19 decembrie

 

 

Dragii mei, Marte, planeta energiei, a curajului, a deciziilor, intra in zodia Varsator in 9 noiembrie 2016. Sunt zile in care destinul vostru se poate debloca, prin receptivitatea la nou si la schimbare, intre Marte in Varsator si Uranus in Berbec se formeaza o receptie mutuala si un sextil , sunt zile in care destinul vostru poate sa ia o traiectorie radicala si neasteptata.

Marte in Varsator si Uranus in Berbec au menirea de a activa constiinta de sine, va ajuta sa aveti o alta atitudine in fata vietii, mult mai inteleapta.  Cu noua perceptie asupra vietii puteti alege acum, un drum mai potrivit pentru voi, care sa va ajute sa traiti, nu numai sa existati, sa va folositi din plin  potentialul creator si potentialul uman, sa va adaptati mai usor circumstantelor vietii.

Este o perioada favorabila sa iesiti din rutina in care v-ati complacut atata timp, este poate cea mai buna perioada in care va puteti elibera de jugul unei relatii toxice, dar trebuie sa fiti atenti, schimbarea de dragul schimbarii, va poate arunca intr-un mare haos, atat pe voi, cat si pe cei cu care interactionati.

Este o perioada plina de intalniri , evenimente mondene, si contacte umane,  vedeti, Marte in Varsator formeaza un sextil cu Saturn din Sagetator, si respectiv cu Uranus din Berbec si un trigon cu Jupiter din Balanta. Puteti gasi solutii rapide si originale la dificultatile din trecut

Marte in Varsator alaturi de Uranus in Berbec pot scoate la iveala geniul din voi, capacitatile creative si va pot ajuta sa aveti curajul sa le puneti in aplicare.

Dragii mei, Varsatorul, este zodia universala  a prieteniei,  umanitatii si a generozitatii .  Marte, planeta energiei,  in Varsator, va provoaca sa va indreptati atentia si sa va canalizati energia, asupra persoanelor defavorizate de soarta. Ar trebui , acum, sa va implicati in cluburi sau organizatii care sa va puna in valoare tendintele umanitare, de fapt, acesta este mesajul lui Marte in Varsator, sa va folositi din plin potentialul uman si creativ.

Cu Marte in Varsator si Uranus in Berbec, va puteti astepta la orice, de la aparitia unor oportunitati neasteptate: un noroc financiar, gasirea unui job bine platit, un tratament medical care da rezultate pozitive, o veste sau intalnire  neasteptata,  pana la sosiri sau plecari neasteptate care ii implica pe ceilalti. Se pot schimba, acum, prioritatile in viata voastra intr-un mod cu totul neasteptat.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

7 thoughts on “Tranzitul lui Marte in Varsator in perioada 9 noiembrie-19 decembrie

 1. Dumitrana Dorina 10 noiembrie 2016 at 17:42

  Balantele sunt avantajate de tranzitul lui Marte in Vărsător, acest tranzit ii poate ajuta pe nativii Balanta sa se desprindă mai ușor dintr-o relație toxica. De asemenea pot avea parte de întâlniri neașteptate, își pot rezolva problemele dintr-un mod rapid si original

 2. Vlad Camelia 10 noiembrie 2016 at 18:49

  Oare berbecii?

  • dorina 10 noiembrie 2016 at 18:58

   Berbecii pot avea un exces de energie, vezi, Marte este patronul zodiei lor. Aceasta energie trebuie canalizata in mod constructiv, altfel isi pot consuma energia intr-o libertate fara responsabilitate si in acest sens, pot produce haos, atat in viata lor, cat si in viata celor cu care interactioneaza. Ca parte pozitiva, pot avea idei geniale, pot gasi solutii rapide la dificultatile din trecut.

 3. Gabriel Cireașa 11 noiembrie 2016 at 4:46

  Buna ziua pentru scorpioni ce se anunță cu aceste schimbări?

  • dorina 11 noiembrie 2016 at 5:28

   Draga Gabriel, Marte este al doilea guvernator al zodiei Scorpion. Marte in Varsator formeaza o cuadratura cu Soarele nativilor Scorpion, aspect care te avertizeaza ca trebuie sa iti modelezi exigentele, dorintele. Riscurile exagerate pot aduce probleme financiare nativilor Scorpion. Pot exista foarte multe fluctuatii financiare, poti trece foarte usor de la castiguri, la pierderi, poti cheltui mai mult decat castigi.De asemenea, o relatie extraconjugala ar putea sa puna in pericol mariajul.

 4. Cristina dumitru 12 noiembrie 2016 at 19:47

  Ptr vărsători?

  • dorina 13 noiembrie 2016 at 10:06

   Draga Cristina, nativii Varsator pot avea idei geniale, si capacitatea de a le pune in aplicare, daca ai un talent, o idee, acum este momentul cel mai benefic sa le pui in aplicare. De asemenea , poate exista si o instabilitate mentala, o stare de neliniste, nervozitate si tensiune, dar daca iti canalizezi imensa energie pe care o aduce acest Marte in Varsator in sens creativ reduci mult din aceasta tensiune.

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website