Tranzitul lui Mercur in Taur, 6 mai 2019-21 mai 2019

Prosperitatea curge spre mine fara efort, abundenta curge prin viata mea in mod liber, sursa prosperitatii mele este in mine, sunt recunoscatoare pentru tot ce am in viata mea.
În fiecare zi, în orice mod, devin din ce în ce mai prosperă , sanatoasa si fericita. Multumesc, Tata ceresc, pentru darurile pe care mi le oferi in fiecare zi.

Dragii mei, planeta comunicarii, Mercur , traverseaza zodia Taur, in perioada 6 mai-21 mai.
Mercur in Taur va provoaca sa reflectati mai mult asupra muncii voastre, a talentelor, mijloacelor si a imprejurarilor de pe urma carora puteti scoate un maxim de profit. Acum este momentul sa urmariti punerea in practica a ideilor si eficienta lor.

Proiectele de succes sunt cele care se invart in jurul ideii de eficienta, care promit o aplicabilitate practica si au o finalitate materiala, vedeti, Mercur in Taur se conecteaza favorabil cu Pluton retrograd si Saturn retrograd in Capricorn. Dar, Mercur formeaza o conjunctie cu Uranus in Taur. Acest aspect astral va recomanda sa aveti curajul sa veniti cu idei originale si sa deschideti un nou drum in munca si afaceri.
Este momentul sa cautati solutii care sa va securizeze material. Sunt favorizate deciziile legate de cumpararea sau vanzarea unei case, a unui imobil sau a unui teren.Este o perioada favorabila pentru calatorii in interes profesional, pentru participarea la un interviu de angajare, pentru imbunatatirea conditiilor de munca si viata, dar si de alimentatie.

Sunt zile care pot aduce realizari concrete, castiguri sau macar parteneriate si aliante fertile. De asemenea, Mercur in Taur favorizeaza incheierea unor acte sau a unor acorduri prin care puteti castiga bani sau adoptarea unei noi strategii financiare prin care puteti reduce costurile unei afaceri.
Mercur in Taur, va recomanda sa va evaluati corect munca depusa, in acest sens puteti cere sefului o marire de salariu.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website