Tranzitul lui Mercur in Pesti, 18 februarie-6 martie

Dragii mei, daca Mercur in Varsator v-a provocat sa iesiti din tiparele traditionale de gandire, Mercur in Pesti va inspira sa va lasati condusi de spiritele superioare, intuitie, imaginatie, inspiratie , sa intelegeti ca dincolo de planul fizic exista o lume nevazuta care va vegheaza permanent si va ajuta sa luati deciziile cele mai bune. Rugaciunile voastre pot sa ajunga mai usor la Dumnezeu si devin esentiale in aceasta perioada, va pot ajuta sa scapati de temeri, nesiguranta, frica, depresii, obsesii, iluzii. Este cea mai benefica perioada sa descoperiti sau sa redescoperiti divinul din interiorul vostru.

Când Mercur este în Pesti, procesele de gândire sunt mai vizuale, intuitive și imaginative . Natura mentala a planetei este impregnata de natura afectiva a zodiei, recomandandu-va sa faceti o infuzie de emotie in procesele voastre mentale. Se recomanda ca, analizele sa se bazeze si pe termeni emotionali. Cu alte cuvinte, sa nu excludeti dimensiunea afectiva din actul relationarii.

Intuitia si telepatia sunt activate in aceasta perioada si va pot ajuta sa descoperiti intelesuri subtile ale problemelor cu care va confruntati. Unii dintre voi puteti sa primiti mesaje pe cai mai putin obisnuite, care va atentioneza asupra unei situatii din viata voastra, de aceea, ar trebui sa dati mai multa atentie mesajelor primite prin vise si pe cale telepatica.

Acest tranzit astral favorizeaza orice munca care cere, compasiune si serviciu in favoarea semenilor, inspiratie, intuitie, creativitate, imaginatie, talent artistic. Este o perioada favorabila sa incepeti un curs reiki sau in domeniul psihologic, parapsihologic, artistic.
In aceasta perioada poate exista foarte multa confuzie, riscul autoinselaciunii sau inselaciunii este mare, puteti face foarte multe gafe, se pot face promisiuni false, ceea ce transmiteti prin cuvinte este posibil sa fie inteles gresit, de aceea, nu se recomanda sa luati decizii importante de viata, pentru ca ori nu aveti toate informatiile sau aveti prea multe si este foarte greu sa luati cea mai buna decizie intr-o situatie data, vedeti Mercur in Pesti formeaza o cuadratura cu Marte in Sagetator.

In aceasta perioada, nu ratiunea este cea care va salveaza, ci intuitia, dar pentru a lua decizia corecta pe baza intuitiei, este nevoie de rugaciune, credinta in divinitate, inspiratie si o inima capabila sa ierte. De asemenea, cei cu o vointa slaba si cu o tendinta catre autocompatimire, ar trebui sa-si intareasca mentalul prin rugaciuni rostite din suflet.

Careul Marte-Mercur va avertizeaza ca, inspirația poate proveni din surse neobișnuite, ciudate, confuze, sau puteti pierde temporar unele motivații, ceea ce determină o schimbare de curs sau o pauză de la acțiune. In acest sens dorințele sunt greu de stabilit, dar Mercur in Pesti se conecteaza pozitiv cu Saturn in Capricorn. Această influență aduce claritate si va poate ajuta sa transformati recentele descoperiri in ceva util si functional. Ceea ce spuneti sau scrieti acum poate avea un impact profund in viitor.
Mercur in Pesti, dragii mei, va provoaca sa va ascultati vocea intuitiei si sa actionati pe baza mesajelor primite pe cale intuitiva, de la spiritele superioare. In urma unei rugaciuni sau a unei meditatii, puteti lua decizia cea mai buna.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website