Tranzitul lui Venus in Leu , 14 iunie-10 iulie

Dragii mei, Venus, planeta iubirii, se afla in semnul iubirii, in zodia Leu si va provoaca sa va deschideti inima si sa va daruiti iubirea fata de toate fiintele vii si fata de intregul Univers. Daca nu va iubiti pe voi nu veti putea niciodata sa-i iubiti pe ceilalti.

A te iubi pe tine inseamna sa-ti respecti propria fiinta, sa ai grija de sufletul si trupul tau, sa nu te lasi umilit, calcat in picioare de alta persoana, sa nu lasi o alta persoana sa-ti faca atata rau incat sa te aduca in punctul in care o urasti foarte tare. Resentimente, ura, tristetea, sunt apasatoare pentru suflet, dar ele provin din ignoranta voastra, dintr-o slaba stima de sine.

Dragii mei, Venus in Leu va provoaca sa aveti mai multa demnitate si respect fata de propria fiinta, numai daca va respectati pe voi puteti sa-i respectati si pe ceilalti, si veti atrage din Univers acele persoane care va iubesc cu adevarat si va respecta. Numai in acest caz va puteti deschide inima si va puteti darui iubirea in mod natural, va puteti descoperii zambetul si bucuria de a trai.

Este un timp favorabil sa va puneti in valoare talentele pe care le aveti, dar pentru a face acest lucru trebuie sa va cunoasteti valoarea, ce stiti sa faceti. Fiecare om are un talent, o inzestrare nativa dar este posibil sa nu fiti constienti de ele sau pur si simplu sa nu va intereseze.

Unii dintre voi este posibil sa aveti o slaba stima de sine, sa nu aveti suficienta incredere in potentialul vostru, altii, puteti sa fiti tentati sa va folositi farmecul personal, seductia, pentru a obtine ceea ce va doriti, posibil sa exagerati importanta propriei persoane.
In cazurile de mai sus aveti calea deschisa catre esecuri in plan sentimental si creativ, dar mai ales va puteti bloca accesul catre iubirea neconditionata.

Dragii mei, Venus in Leu va indeamna sa puneti pasiune in tot ceea ce faceti, sa scoateti la lumina tot ceea ce va incanta sufletul, sa va iubiti sufletul si trupul in egala masura, sa va acceptati asa cum sunteti, fiecare este minunat in felul lui, Dumnezeu a creat fiinte perfecte, dar omul prin greselile lui si-a creat imperfectiunea.

Venus in Leu va atrage atentia sa va feriti sa iubiti pe cineva doar pentru a va hrani orgoliu, pentru a obtine laude, pentru a impresiona, pentru a obtine niste avantaje. Aceasta nu este iubire, este patima, orgoliu, vanitate, defecte, care va aduc suferinta interioara, nu iubirea pe care o cautati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website