Tranzitul lui Venus in Leu , 28 iulie-21 august

Dragii mei, Venus, planeta iubirii a intrat in semnul iubirii, in zodia Leu si va provoaca sa va deschideti inima si sa va daruiti iubirea, fata de toate fiintele vii si fata de intregul Univers. Daca nu va iubiti pe voi nu veti putea niciodata sa-i iubiti pe ceilalti. Multi nu stiti ce inseamna sa va iubiti pe voi. A te iubi pe tine inseamna sa-ti respecti propria fiinta, sa ai grija de sufletul si trupul tau, sa nu te lasi umilit, calcat in picioare de alta persoana, sa nu lasi o alta persoana sa-ti faca atata rau incat sa te aduca in punctul in care il urasti foarte tare. Resentimente, ura, tristetea, sunt apasatoare pentru suflet, dar ele provin din ignoranta voastra, dintr-o slaba stima de sine. Aceste sentimente negative va reduc din capacitatea creativa si va inchid inima.

Dragii mei, Venus in Leu va provoaca sa aveti mai multa demnitate si respect fata de propria fiinta, numai daca va respectati pe voi puteti sa-i respectati pe ceilalti, si veti atrage din Univers acele persoane care va iubesc cu adevarat si va respecta. Numai in acest caz va puteti deschide inima si va puteti darui iubirea in mod natural, va puteti descoperi zambetul si bucuria de a trai.
In aceasta perioada fericirea ar trebui sa devina un obiectiv, hohotul de ras un tel.

Venus in Leu va atrage atentia sa va feriti sa iubiti pe cineva doar pentru a va hrani orgoliu, pentru a obtine laude, pentru a impresiona, pentru a obtine niste avantaje, aceasta nu este iubire este patima, orgoliu, vanitate, defecte care va aduc suferinta interioara, nu iubirea pe care o cautati.
Venus in Leu se conecteaza negativ cu Uranus in Taur. Uneori gelozia si orgoliu va poate impinge la gesturi excesive, prin care urmariti sa atrageti atentia partenerului. Depasirea acestor trairi este posibila numai daca va priviti detasat nevoile afective, daca analizati maniera, poate corupta, in care incercati sa ajungeti la iubire.Fortati un raspuns afectiv aproape dureros, crizant, menit sa socheze. Trebuie sa stiti ca prin aceasta atitudine nu faceti decat sa puneti in pericol o relatie de cuplu sau un mariaj.
Este un timp favorabil sa va puneti in valoare talentele pe care le aveti, dar pentru a face acest lucru trebuie sa va cunoasteti valoarea, ce stiti sa faceti. Fiecare om are un talent, o inzestrare nativa, dar este posibil sa nu fiti constienti de ele sau pur si simplu sa nu va intereseze.

Venus in Leu va provoaca sa va puneti in evidenta frumusetea, va ajuta sa realizati ce atitudine si vestimentatie vi se potriveste.
Venus in Leu poate aduce umorul si optimismul in cuplu, mariajul se poate imbunatati prin aprinderea pasiunii, deschiderea catre societate a cuplului sau in urma unei vacante, vedeti, Venus in Leu se conecteaza favorabil cu Soarele in Leu, Marte in Leu si Jupiter in Sagetator. Celor singuri le poate crea numeroase oportunitati de intalniri incantatoare. Locurile in care puteti intalni iubirea sunt: concerte, petreceri, evenimente mondene, cu ocazia unor cursuri de dans sau oriunde este lume multa si voie buna.Este o perioada favorabila pentru dragoste si creativitate, vacante de neuitat alaturi de fiinte iubite.

Venus in Leu se conecteaza cu Marte in Leu si aduce erotism, dar mai ales pasiune, iubire, exuberanta afectiva, cea pe care o revarsam asupra tuturor lucrurilor care ne bucura inima: copii, hobby-uri, jocuri de tot felul, activitati artisitce si cele sociale prin care ne exprimam talentele si bucuria de a trai. Dragii mei, intalnirea celor doua planete va stimuleaza sa transformati o pasiune sau un talent intr-o profesie, pot exista ocazii excelente de a va manifesta abilitatile si talentele. De asemenea, poate exista o combinatie fericita intre dragoste si castig: fie iubirea va da aripi si lucrati cu spor, fie, jumatatea conjugala o puteti cuceri datorita unui talent pe care sunteti incurajati sa-l dezvoltati.
Puteti avea parte de evenimente frumoase legate de copii.

Cei mai avantajati de acest tranzit astral sunt nativii din zodiile: Leu, Sagetator, Gemeni, Berbec, Balanta, cei care aveti Luna, Ascendentul si o aglomerare de planete in aceste zodii.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website