Tranzitul lui Venus in Taur, 15 mai 2019-9 iunie 2019

Dragii mei, planeta iubirii, frumusetii, banilor, relatiilor, a intrat in zodia Taur in 15 mai si sta aici pana in 9 iunie.Este un timp favorabil pentru afaceri, munca, bani si dragoste.

Venus în Taur indică o natură romantica, afectuoasă, constantă, loială și credincioasă, totuși foarte posesivă. Bunăstarea voastră emoțională este în mare măsură dependentă de securitatea care provine dintr-o relație stabilă și o viață sigură în casă. Banii și posesiunile materiale sunt importante, permițându-vă astfel să aduceti imbunatatiri in confortul personal si in nivelul de trai, vedeti, Venus in Taur se conecteaza favorabil cu Saturn retrograd si Pluton retrograd in Capricorn. Puteti intalni oameni care va vor ajuta în sfera profesională sau in afaceri. Influența lui Saturn promovează încrederea și devotamentul. Aceste aspecte astrale va incurajeaza sa treceti peste lucrurile neimportante si sa tratati cu mai mult realism si responsabilitate ceea ce va doriti. Poate fi un moment important in care un proiect poate fi aproape realizat si puteti culege roadele eforturilor voastre. De asemenea, puteti reface pe baze mult mai constructive o situatie ce parea pierduta sau compromisa.

Perioada este favorabila pentru a da un imbold carierei si pentru asumarea responsabilitatilor in plan familial si profesional. Permite evaluarea strategiei alese pentru realizare si modelarea ei.Acum pot fi fixate anumite obiective si pasii necesari, foarte concreti pe care trebuie sa-i faceti pentru a reusi in ceea ce v-ati propus. Este un moment de luciditate si eficienta. Cu alte cuvinte, pot creste ambitiile, va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor, va conturati interesele si va angajati in apararea, ori implinirea lor.
În aceeași zi în care Venus intră în Taur, Marte intra in Rac.Taurul și Racul sunt foarte asemănătoare. Ambele sunt asociate cu iubirea, pasiunea, casa, confortul familial, hrana, afacerile.Intre Marte si Venus se formeaza un aspect armonios de sextil care favorizeaza afacerile, colaborarile, proiectele familiale, imbunatatirea relatiei conjugale si cresterea nivelului de trai, prin proiecte comune.Sunteti capabili sa priviti relatia dintr-o perspectiva noua, punand accentul pe ceea ce trebuie corelat, imbunatatit, sporit. Sunt posibile realizari de ordin material, iubirea si gasirea unor scopuri comune.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website