Tranzitul lui Venus in Varsator, 1 martie -26 martie

Dragii mei, la 1 martie , Venus, planeta iubirii, a creativitatii, a activitatilor sociale, a relatiilor, a intrat in zodia Varsator, si sta aici pana in 26 martie.

Intrarea lui Venus in Varsator anunță pentru mulți dintre voi câteva schimbări în relațiile afective și de prietenie, precum și în sfera financiară. Această poziție a lui Venus se caracterizează prin noutate și independență. Varsatorul este rebel si neconventional, abstract , el poate vedea ambele parti ale unei situatii, este o calitate care ii permite sa se elibereze de lanturile societatii.
Venus in Varsator se conecteaza negativ cu Marte in Taur, aspect care poate aduce probleme intr-un parteneriat de cuplu sau de afaceri.
Cei care sunt deja intr-o relatie, dar pentru care acest an a adus niste tentatii, e posibil sa se gandeasca la relatie dintr-o alta perspectiva. Mai merita sa o pastrez? Au mai mult de castigat daca renunta la relatie?
E posibil ca o aventura, un derapaj sentimental sau pur si simplu ideea ca ar fi doriti de altcineva sa-i faca sa-si puna relatia sub alta lumina.

Venus in Varsator permite exprimarea libertatii și tratarea altora în mod echitabil si neegoist.Va ajuta sa redescoperiti ceea ce este frumos, uman, benefic in voi si in altii. Vă poate scoate din rutină, printr-o activitate inovatoare, neobisnuita sau revolutionara.

Venus in Varsator pledeaza pentru schimbare si reinnoire in orice tip de relatie. Acest Venus in Varsator aduce beneficitate in relatii, daca sunteti capabili sa intelegeti ca lucrurile pot fi vazute si din alte puncte de vedere, daca sunteti deschisi catre nou, inovatie, cunoastere si incercati sa iesiti din formulele traditionale cu care ati fost obisnuiti. Este foarte posibil ca o relatie de cuplu sau mariajul vostru sa se imbunatateasca prin deschiderea catre societate a cuplului, participarea la actiuni sociale, frecventarea cercului de prieteni, prin folosirea potentialului creativ in interesul relatiei, vedeti, Venus in Varsator se conecteaza pozitiv cu Jupiter in Sagetator.

In aceasta perioada interesul pentru socializare, pentru activitatile sociale si de grup, este foarte stimulat. Este foarte posibil sa legati noi relatii de prietenie.

Prietenii va pot ajuta sa va atingeti obiectivele. Daca sunteti singuri, in cautarea partenerului de viata, tranzitul lui Venus in Varsator, va poate aduce pe cineva in viata voastra intr-un mod neasteptat si imprevizibil, posibil prin intermediul unui prieten.

Nativii din zodiile: Varsator, Berbec, Balanta, Gemeni, Sagetator, sunt cei mai favorizati de acest tranzit al lui Venus in Varsator.

La unii dintre voi, mai ales nativilor Leu, Taur si Scorpion le va fi greu să accepte spiritul libertatii pe care il aduce Venus in Varsator. Persoanele geloase, posesive, vor avea foarte multe de invatat!!! Sa ofere libertate in cadru unei relatii.

Dragii mei, tranzitul lui Venus in Varsator este o ocazie minunata de a va afirma in lume si de a fi remarcati de ceilalti. Entuziasmul, voia buna, optimismul, sunt la cote maxime, acest lucru este extraordinar atata timp cat nu va asumati mai mult decat puteti realiza, cat nu produceti dezechilibre si haos celorlalti, cat nu va folositi imensa independenta si libertate in detrimentul altor.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website