Tranzitul lui Venus in Leu , 26 august-19 septembrie

 

Dragii mei, Venus, planeta iubirii intra in semnul iubirii, in zodia Leu si va provoaca sa va deschideti inima si sa va daruiti iubirea, fata de toate fiintele vii si fata de intregul Univers. Daca nu va iubiti pe voi nu veti putea niciodata sa-i iubiti pe ceilalti. Multi nu stiti ce inseamna sa va iubiti pe voi. A te iubi pe tine inseamna sa-ti respecti propria fiinta, sa ai grija de sufletul si trupul tau, sa nu te lasi umilit, calcat in picioare de alta persoana, sa nu lasi o alta persoana sa-ti faca atata rau incat sa te aduca in punctul in care o urasti foarte tare. Resentimente, ura, tristetea, sunt apasatoare pentru suflet, dar ele provin din ignoranta voastra, dintr-o slaba stima de sine. Aceste sentimente negative va reduc din capacitatea creativa si va inchid inima.
Dragii mei, Venus in Leu va provoaca sa aveti mai multa demnitate si respect fata de propria fiinta, numai daca va respectati pe voi puteti sa-i respectati  pe ceilalti, si veti atrage din Univers acele persoane care va iubesc cu adevarat si va respecta. Numai in acest caz va puteti deschide inima si va puteti darui iubirea in mod natural, va puteti descoperi zambetul si bucuria de a trai.

In aceasta perioada fericirea ar trebui sa devina un obiectiv, hohotul de ras un tel.

Povestile de dragoste nerezolvate isi pot gasi solutia in perioada 31 august-5 septembrie, cand Mercur este retrograd in Leu. Daca in aceasta perioada aveti probleme sentimentale, inseamna ca modul in care va doriti iubirea este unul vicios si ar trebui schimbat.

Venus in Leu va atrage atentia sa va feriti sa iubiti pe cineva doar pentru a va hrani orgoliu, pentru a obtine laude, pentru a impresiona, pentru a obtine niste avantaje, aceasta nu este iubire este patima, orgoliu, vanitate, defecte care va aduc suferinta interioara, nu iubirea pe care o cautati.

Venus in Leu va provoaca sa va puneti in evidenta, talentele, frumusetea, va ajuta  sa realizati ce atitudine si vestimentatie vi se potrivesc.

Venus in Leu poate aduce umorul si optimismul in cuplu, mariajul se poate imbunatati prin deschiderea catre societate a cuplului sau in urma unei vacante. Celor singuri le poate crea numeroase oportunitati de intalniri incantatoare, mai ales dupa 5 septembrie cand Mercur va iesi din retrogradare. Locurile in care puteti intalni iubirea sunt: concerte, petreceri, evenimente mondene, cu ocazia unor cursuri de dans sau oriunde este lume multa si voie buna.

Puteti avea parte de evenimente frumoase legate de copii, mai ales dupa 5 septembrie cand Mercur iese din perioada de retrogradare.

Cei mai avantajati de acest tranzit astral, sunt nativii din zodiile: Leu, Sagetator, Gemeni, Berbec, Balanta, cei care aveti Luna, Ascendentul si o aglomerare de planete in aceste zodii.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website