Trezirea

Iubiti prieteni, urmatoarea perioada este importanta in trezirea constiintei. Este o perioada in care trebuie sa fiti atenti la directia in care pare ca incepe sa se indrepte viata voastra. Daca visele voastre prind sau nu contur in realitate depinde de faptul daca urmati varianta de drum care vi se potriveste. Este momentul sa lasati la o parte ceea ce nu functioneaza si sa adoptati un nou stil de viata.

Acum este momentul sa va puneti urmatoarele intrebari:
Realizati in viata voastra acele lucruri care va pun in valoare talentele cu care v-a inzestrat divinitatea?
Stiti sa alegeti din posibilitatile aparute ofertele care va reprezinta talentele cel mai bine? Sunteti capabili sa transformati un mestesug intr-un talent? Sunteti economi cu timpul si energia voastra investindu-le in munca de calitate? Va asumati cu seriozitate responsabilitatile?

Care sunt talentele voastre, la ce sunteti buni, ce faceti cu placere?
Cum puteti folosi abilitatile voastre pentru a avea mai mult succes si a castiga mai multi bani ? Aveti curajul sa incepeti o activitate care aduce mai multi bani, printr-o maniera noua de lucru ?
Munca voastra va aduce satisfactie voua si celorlalti cu care colaborati? Sunteti dispusi sa incepeti o munca pe cont propriu, fie o munca mai putin conditionata de reguli?
Ce aspecte ale muncii voastre va califica drept experti?
Ce faceti mai bine ca altcineva?

Notati-va raspunsurile pe hartie pentru a va da seama unde v-ati aflat in trecut si pentru a constientiza ceea ce trebuie sa schimbati in prezent in viata voastra pentru a ajunge la o viata fericita si implinita.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website